L’Estat assegura que el corredor del Mediterrani estarà llest aquest 2015 i els ajuntaments demanen la seva provisionalitat

Unknown2

PUBLICITAT

El secretari d’Estat d’Infraestructures, Julio Gomez Pomar, ha assegurat que l’Estat té previst tenir enllestit el corredor mediterrani a finals d’aquest any. Pomar ha parlat també dels incidents que, de moment, tenen aturades les obres a les vies d’Altafulla després de que el seu alcalde, Fèlix Alonso, al·legués motius de seguretat i de permisos de treball a la via pública.

El secretari d’Estat d’Infraestructures ho ha considerat un malentès.

Els Ajuntaments de Tarragona i Altafulla exigeixen que ADIF es comprometi a signar la provisionalitat de l’obra.

D’altra banda el tinent d’alcalde de territori en funcions de l’Ajuntament de Tarragona, Carles Castillo, ha assegurat que les relacions entre la mateixa ADIF i el consistori tarragoní s’han trencat a causa de la poca voluntat de la gestora ferroviària en els arranjaments de la platja de vies de l’estació de Tarragona.

El Nàstic ja ha venut 11415 entrades pel decisiu partit d’aquest diumenge. Quan falten quatre dies per jugar-se l’encontre ja no queden localitats a tribuna i el club espera seguir el mateix ritme de venda que fins ara.

Amb capacitat total per 14500 persones, el Nou Estadi batrà el seu propi rècord en un partit d’ascens de segona B a segona A.

Tarragona presenta la seva setmana del Tast Social.

Ens ho explica, L’Anna Abad

L’arribada de la patrullera de l’Armada espanyola “Infanta Elena” ha deixat veure un simulacre de segrest per part d’un teòric grup islamista de l’embarcació. El simulacre ha servit segons el comandant naval que ha dirigit el simulacres, Antonio Bergoños per la coordinació de les diferents forces de seguretat.

El vaixell de l’Armada Espanyola estarà tres dies a Tarragona i aquells que ho vulguin el podran visitar.

Pel que fa el temps, Ens llevarem amb algun núvol més que aquests darrers dies. Núvols que poden guanyar terreny a mesura que avanci la jornada i fins i tot al vespre pot quedar tapat amb ambient xafogós. No s’espera en precipitació.

Les temperatures pugen lleugerament.

TEMP MÀX 27 MíN 14

 

 

PUBLICITAT