L’Estat deixa a Tarragona pendent d’un nou examen abans de concretar la seva aportació als Jocs

20150827_134212

PUBLICITAT

Ni diners, ni acord signat, ni solució immediata. Així s’ha acabat la visita del President del Consejo Superior de Deportes a Tarragona.

Miguel Cardenal ha deixat clar que l’Estat vol que es facin els Jocs, que volen entrar a l’organització com a membres de ple dret i que tot passa perquè Tarragona li presenti el projecte.

Els Jocs comencen de zero a menys de dos anys per ser inaugurats i el pitjor de tot, la pregunta del que s’ha fet fins ara.

Diferències clares entre les postures de Ballesteros i Cardenal tot i que l’alcalde de Tarragona diu que surt satisfet de la reunió pel suport promès per l’Estat.

Miguel Cardenal afirma que necessita saber quina ha de ser l’aportació i on aniran els diners. Cardenal ha enviat un missatge clar cap a Tarragona 2017. El president del CSD ha reconegut que l’Estat aportarà una quantitat econòmica que no ha concretat i ho ha deixat tot pendent de l’avaluació del projecte que s’ha de presentar la setmana que ve o l’altra per tenir temps encara d’incloure la partida als PGE.

Uns pressupostos on el PSC ja ha mogut fitxa i ha presentat una esmena parcial per demanar una partida de 9 Milions d’euros pels Jocs.

Ballesteros ha parlat abans que Cardenal ho van fer per separat i l’alcalde de Tarragona va dir que sortia content de la trobada.

Els Jocs seguiran escrivint capítols d’aquest estira i arronsa entre Govern central i organització les pròximes setmanes.

On sí que ja ha anunciat la seva aportació l’Estat és al Mercat Central. El Ministeri de Foment invertirà mig milió d’euros al 2016 per acabar les obres del Mercat Central de Tarragona. L’Ajuntament de Tarragona en reclama vuit milions que són en principi els compromesos per l’Estat.

La Guàrdia Urbana de Tarragona i des del grup de CiU a l’Ajuntament denuncien greus problemes per comunicar-se entre el cos de la policia local a causa de errors tècnics amb les emissores dels agents. Les deficiències afectarien a la nova comissaria de la Guàrdia Urbana i des del grup de CiU a l’Ajunatment ja s’han demanant solucions.

L’ANC ha donat el tret de sortida cap a les eleccions del 27S amb un acte a les escales de la catedral on s’ha fet un mosaic amb la senyera. L’ANC té previst el seu acte central abans de l’11 de setembre el pròxim dissabte dia 5 al Camp de Mart.

Pel que fa al temps: Tanquem setmana amb més sol que no pas núvols i amb les temperatures que es segueixen enfilant. L’Estiu es torna a instal·lar de ple amb termòmetres que es mouran a la línia dels 30 graus.

TEMP MÀXIMA 30 MÍM 21

 

 

 

 

PUBLICITAT