L’Estat descarta el finançament de la piscina per als Jocs

IMG_20151022_115642

PUBLICITAT

Cardenal fuma la pipa de la Pau, demana perdó però amb el CSD  però treu pit amb la negativa de la piscina olímpica.

El president del CSD diu que és una infraestructura prescindible i que es pot buscar una altra ubicació per les proves de natació fora de Tarragona ciutat. Ballesteros ha assegurat que hi haurà piscina i que això no suposarà cap endeutament per la ciutat. L’alcalde però no ha especificat la fórmula concreta d’on sortirà el finançament.

Nou ple maratonià a l’Ajuntament de Tarragona amb alguns interrogants i pensant ja amb els possibles suports pels pressupostos.

Jesús Sarmiento el plenari anirà carregat de mocions

La 15a edició del REC arriba a partir del 30 d’octubre i amb un cicle especial on es projcetaran pel·lícules com 10.000 KM, Tres dies amb la família o Tres Bodas de Mas.

El Festival de Cinema Internacional de Tarragona comptarà amb directors de renom que van passar pel REC i s’allargarà fins el 28 de novembre. fv

Un cinema tarragoní que té en la directora Anna M. Bofarull una de les seves promeses. Bofarull estrenarà òpera prima el 20 de Novembre a Madrid i Barcelona i la preestrena serà tres dies abans a Tarragona. Abans però ens ho presenta a l’entrevista de l’INFO.

Estarem atens també al debat que ha aixecat el futur de la Saloufest. Turisme esportiu o només borratxeres i turisme nocturn?

Salou ha decidit tancar les portes a la festa i Tarragona ha fet el mateix.

L’alcalde Ballesteros ha estat contundent amb la possibilitat de la cessió de recintes esportius a aquest esdeveniment.

Cal recordar que en la darrera edició es va utilitzar per exemple el Camp del Reus on es van veure imatges amb nois sense roba corrent per l’estadi.

La consellera de Cooperació reconeix que l’Ajuntament treballa en l’acollida de refugiats però que té els projectes aturats a causa de l’immbilisme del Govern Central.

Ivana Martínez reconeix però que ja s’està fent feina per estar apunt

La tècnica de cooperació de assisteix aquest divendres a la reunió convocada pel Fons de Cooperació i la Generalitat amb diferents ajuntaments catalans.

EL TEMPS

El sol dominarà tota la jornada i les temperatures pujaran un parell de graus. Aquesta tranquil·litat es trencarà a mitjans de la setmana que ve amb l’arribada de pluges i més fred.

TEMP MÀXIMA 21 MÍM 11

 

 

 

 

PUBLICITAT