L’Estat envia a Cardenal a Tarragona per renegociar l’ajut als Jocs i parlar amb les seus

IMG_6642

PUBLICITAT

L’Estat espanyol ha decidit que el millor negociador que pot tenir amb Tarragona i les seus dels Jocs és el president del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal. El mateix que va sortir per dir rotundament que Tarragona no tenia res signat amb l’Estat i amb to xulesc llençar el repte a l’organització de Tarragona 2017 perquè aquests ensenyin els papers que tenen com a garantia per fer els Jocs. Ara Cardenal ve a Tarragona per intentar renegociar els acords entre els Jocs i l’Estat.

Primer parlarà amb Ballesteros a l’Ajuntament i més tard ho farà amb les seus a la subdelegació del Govern.

També curiosa la data, Cardenal vindrà demà, 27 d’agost just el dia en què la delegació tarragonina es trobarà a Pescara per ser avaluada pel comitè internacional dels Jocs.

El president de l’organització de Tarragona 2017, Javier Vilamayor, afirma que rebrant amb els braços oberts a Cardenal i es mostra confiat que l’Estat arribi a Tarragona amb una nova proposta que convenci a totes les parts.

Vilamayor des de Pescara en declaracions a Ràdio Ciutat de Tarragona ha enviat un missatge prou clar cap el president del Consejo Superior de Deportes.

Vilamayor no serà a Tarragona per reunir-se amb Cardenal però si que hi serà l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros que no ha viatjat a Itàlia.

Un Cardenal que arribarà a Tarragona després d’una reunió amb Alejandro Fernández a Madrid on el líder popular ha intentat segons ell apropar les postures que segons han explicat els populars en un comunicat escrit havia trencat Ballesteros de forma unilateral.

Aquest matí el conseller d’Interior Jordi compareixença al Parlament per donar explicacions de l’operatiu policial contra el ‘top manta’ a Salou on va morir un home senegalès. Jané ha promès “una extensa compareixença per donar totes les dades i sense deixar d’explicar res”. Després que els companys de l’home que va morir dimarts passat hagin declarat en seu judicial que no van veure contacte físic entre el manter i els agents, Jané ha apuntat que a nivell social “també han de tenir pes les explicacions que fan les autoritats públiques” i ha reiterat la “plena confiança” en els Mossos d’Esquadra.

Miquel Iceta ha Passat per Tarragona per presenter la llista tarragonina del PSC.

Una llista que encapçala Carles Castillo i que és completament nova. L’objectiu dels socialistes segons ha explicat el mateix Iceta és intentar repetir resultats amb tres diputats a Tarragona i intetar no dividir més Catalunya. Els tres primers de la llista seran Castillo, Rosa Maria Ibarra i Bibiana Porres.

La piscina del Serrallo obrirà a partir del pròxim dia 28 a partir de les set del matí. L’Ajuntament de Tarragona ha anunciat que així es compleix una demanda dels usuaris per obrir més aviat la instal·lació.

Pel que fa al temps: Matí encara ennuvolat de fet fins i tot es pot escapar algun plugim molt feble a primera hora i tarda amb molt més sol. Dia on tornarem a recuperar la xafogor després de dues jornades on el mestral l’ha fet desaparèixer. Temperatures amunt.

TEMP MÀXIMA 28 MÍM 21

PUBLICITAT