L’Estat es marca com a prioritat el desdoblament de la N-340 entre La Móra i Vilafranca

Las-intenciones-del-Ayuntamien_54367991909_53389389549_600_396

PUBLICITAT

La ministra de Foment, Ana Pastor, ha anunciat al Senat que el govern encarregarà aquest mes d’abril el projecte de duplicació de la N-340 entre La Móra i Vilafranca del Penedès. Pastor ha assegurat que el seu executiu ha fet un esforç “sense precedents” en inversions a Tarragona durant la legislatura que ha arribat als 1.800 milions d’euros dels que 300 són en carreteres.

Segons la ministra aquest esforç ja ha permès l’ampliació de l’AP7 i diversos trams de carretera a Tarragona. Les obres a la N340 començaran prioritzant el tram d’Altafulla a La Mora i La Pobla de Montornès. El desdoblament de la N340 ha de ser un punt important per evitar les llargues cues que es produeixen sobretot els diumenges a la variant de Tarragona en sentit nord.

ICV presenta la seva llista de cara a les municipals del 2015. Ho torna fer al costat d’EUiA i després del desengany de Tarragona en comú.

Un apunt encara de pre-campanya per explicar que segons el Diari de Tarragona, la Junta electoral ha donat llum verda a la col·lecció de cromos d’Albert Abelló després de la denúncia presentada per Ara Tarragona i per tant el polèmic àlbum es podrà seguir repartint en aquesta pre-campanya.

Els Xiquets del Serrallo poden veure feta realitat una reivindicació històrica, com és el fet de tenir un nou local. La Colla a qui la darrera temporada se li va cedir un tinglado podria estrenar equipació la temporada 2016/107 després de que l’Ajuntament ja ha anunciat que l’inici de les obres es contempla pel mes de setembre i té una durada d’uns 6 mesos aproximadament.

Aquest dimarts s’ha comunicat que ja s’ha iniciat el tràmit per la licitació el projecte.

L’anunci arriba pocs dies després de la presentació d’una nova campanya de Tarragona ciutat de Castells que aquest any potenciarà les actuacions a la ciutat.

El Govern de la Generalitat ha anunciat que la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona és una de les 27 personalitats i 15 entitats escollides aquest 2015 per ser distingides amb la Creu Sant Jordi, reconeixement de màxim nivell adreçat a persones i entitats que han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.

Pel que fa al temps avui els núvols aniran guanyant terreny al sol i a partir del migdia fins i tot es poden escapar els primers ruixats que acabaran fent-se generals a última hora del dia i de cara a demà. Les temperatures màximes però seguiran superant els 20 graus i les mínimes pujaran lleugerament.

TEMP Màx 23 Min 11

 

 

PUBLICITAT