L’Estat s’oblida dels Jocs en uns pressupostos que segueixen retallant la inversió a Tarragona

trens

PUBLICITAT

Les comarques tarragonines rebran un 14% menys en inversions de l’Estat aquest pròxim 2016.

El Govern del PP ha donat a conèixer els pressupostos generals de l’Estat espanyol.

Els números del Govern s’obliden completament dels Jocs Mediterranis i sí que aposten per una partida pels esportistes espanyols que preparen els Jocs de Rio.

A més a més de les obres anunciades on si que hi haurà inversió com per exemple l’A-27 o el desdoblament de la N-340 a la Mora, els pressupostos no contemplen finalitzar les obres fins dos anys més tard.

La ninieta dels Ulls de l’Estat segueix sent el corredor del Mediterrani que s’emporta 187 Milions d’euros dels 357 milions que s’invertiran a les comarques tarragonines.

Per fer una comparativa, la millora de la façana marítima de la ciutat només rep 150.000 euros.

Per aquest matí hi ha convocades les compareixences tant del PSC com del PP a Tarragona per valorar aquests pressupostos.

Les dades de l’Atur en tornen a deixar una de freda i una de calenta.

La notícia optimista és que l’atur a Tarragona segueix baixant i es situa en 57.000 aturats a la demarcació. A Tarragona ciutat hi ha aproximadament uns 10.000 aturats encara tot i haver baixat també a les dades d’aquest juliol.

La notícia negativa és que els sindicats segueixen alertant que les dades de l’estiu són enganyoses a causa del treball estacional i sobretot els contractes precaris existents en les noves contractacions.

Anem ara cap a la platja de l’Arrabassada perquè aquest dijous comença el II internacional Ciutat de Tarragona de Vòlei.

A l’arena de la platja hi ha anat l’Anna Abad

El Port de Tarragona manté el seu creixement en el primer semestre de l’any. El port ha crescut un 12,9% en aquests primers sis mesos i ha mogut un volum de 16 tones en aquest període.

El cap de la divisió comercial del Port, Pedro Bernal, ha explicat aquests bons números.

El Port a més a més ha augmentat també els nombre de creuers que atraquen a Tarragona. Aquest pròxim divendres un nou creuer arribarà a la ciutat.

Una darrera història amb final feliç. Tres de les Tortugues Babaues que van ser trobades a la Platja Llarga el passat mes d’octubre han sobreviscut.

Després d’un primer viatge al Delta de l’Ebre ara viuen al CRAM del Prat de Llobregat on els tres exemplars que han sobreviscut i seran els pròxims mesos.

Pel que fa al temps: Dia pràcticament calcat al que deixem enrere. Amb el sol que dominarà pràcticament tota la jornada i amb núvols que poden créixer a la part final del dia.

TEMP MÀXIMA 30 MÍM 21

 

 

 

 

 

 

 

 

PUBLICITAT