L’Hospital Joan XXIII i Bellvitge signen un acord per consolidar vincles estratègics entre els centres

L’Hospital Joan XXIII i Bellvitge signen un acord per consolidar vincles estratègics entres els centres. Impulsar protocols de cooperació i plans funcionals conjunts que millorin la qualitat assistencial i facilitin l’accés dels usuaris a tractaments complexos al seu propi territori són alguns dels objectius d’aquest pacte. Actualment els dos hospitals ja comparteixen els serveis de Cirurgia Toràcica i Neurocirugia.

Joan XXIII
Joan XXIII
PUBLICITAT

S’han fet públics els noms dels membres de la llista tarragonina de Junts per Catalunya. Eusebi Campdepadrós, membre d’Esquerra Republicana, en serà el cap de llista. La seguiran  l’exsocialista Teresa Pallarès. El 5è lloc l’ocupa el Secretari Nacional de l’ANC, el tarragoní Pere Grau.

Tarragona acull aquest dissabte el Festival Intercultural de Tarragona, amb la participació de 13 associacions. La Festa vol donar a conèixer les entitats que agrupen persones que provenen d’altres països perquè ofereixin la seva cultura a la ciutadania.  Els actes començaran a dos quarts de 5 de la tarda, a l’Institut Martí Franquès.

En esports el volei Sant Pere i Sant Pau continuarà cercant la primera victòria de la temporada, aquest cop, davant l’Illa Grau castellonenc. Els de Vlado Stevovksi s’enfronten a un equip que ocupa la penúltima posició de la classificació. Els tarragonins són cuers.

PUBLICITAT