La llar d’infants El Ninot inaugura una sala multisensorial

la-llar-dinfants-el-ninot-de-campclar

PUBLICITAT

La llar d’infants municipals El Ninot de Campclar inaugurarà aquest dimecres una sala multisensorial, ubicada al carrer Riu Onyar. El Ninot serà la primera de les llars d’infants municipals de la ciutat que disposarà d’aquesta modalitat de sala, amb l’objectiu que els docents assoleixin experiència i formació per atendre infants pluridiscapacitats. El cost econòmic de l’equipament l’ha assumit íntegrament Repsol.

La sala està equipada amb els elements més innovadors i estimulants, amb estímuls sonors, tàctils, propioceptius, sensorials, entre d’altres. National Geographic i una cadena de Singapur cobriran el Concurs de Castells aquest pròxim 1 i 2 d’octubre, altres mitjans de comunicació com Red Bull TV, la revista ‘Colours‘ de l’aerolínia Garuda Indonesia i la secció Children de la BBC, també han sol·licitat acreditació per aquest concurs.

A banda, després de la presència de la cadena britànica BBC, en la darrera edició del concurs d’ara fa dos anys, ara, es preveu que també se’n faci ressò la CBBC, la secció Children de la BBC, que vol participar en el certamen per fer seguiment dels Castellers of London, una de les tres colles estrangeres que actuaran durant la prèvia del concurs.

El grup municipal de la CUP ha denunciat la situació de deixadesa dels barris de Ponent, després d’una visita que van realitzar el passat dimarts on van entrevistar-se amb els veïns de la zona que reclamen solucions. La formació denuncia fets com la brossa fora de lloc, desperfectes als edificis, quadres elèctrics manifestament manipulats, entre d’altres. En aquesta línia, el veïnat té previst tallar la carretera T11 com a forma de protesta pròximament.

Pel que fa als esports, el Nàstic s’enfronta aquest dimecres al Numancia a partir de les set de la tarda al Nou Estadi, en el primer partit de la Copa del Rei. Els granes continuen tenint les mateixes baixes, Uche, Tejera, Lobato, Stephane Emana, Alex i els quatre internacionals, Dimitrievski, Kakabadze, Djetei i Madinda. El partit de copa donarà lloc als jugadors menys habituals, fins i tot, a jugadors del filial, com ja va fer Vicente Moreno en el partit de lliga contra el Llevant amb Dani Ojeda.

PUBLICITAT