Llum verda a l’EOI per ocupar el tercer pis de la Chartreuse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PUBLICITAT

La disputa per la tercera planta de l’edifici de la Chartreuse sembla que ha viscut un dels seus últims capítols al Parlament amb l’aprovació de la proposta de resolució del PP que insta a la Generalitat a que negociï amb l’Ajuntament de Tarragona un emplaçament alternatiu a les dependències del departament d’Economia i Finances, que en principi haurien d’ocupar aquesta planta de l’edifici.

Des de que l’EOI es va traslladar a la Chartreuse professors i alumnes han reclamat poder utilitzar aquest tercer pis per situar-hi un laboratori d’idiomes i una biblioteca.

La planta que ja està habilitada per acollir les dependències del Govern català haurà de tornar a ser desmuntada per a poder ser utilitzada com una part més de l’EOI.

Ara Tarragona, porta davant la Junta Electoral els cromos d’Abelló.

El partit municipalista es queixa de que vulnera la llei electoral i demana la retirada de l’àlbum.

Des de CiU es diu que la campanya compleix amb la llei.

La CUP ha presentat la seva llista de cara a les municipals del mes de maig.

Ho ha fet amb l’apadrinament d’Eudald Carbonell i amb la Laia Estrada com a cap de llista.

Amb el lema de “Llevant a Ponent, bufa un nou vent” la Cup ha construït una llista integrada per diferents persones vinculades a les lluites socials.

Jordi Martí i l’ex n1 Marc Ferré completen els tres primers candidats.

Els onze detinguts en l’operació antijihadista detinguts aquest dimecres a Catalunya està previst que declarin avui a l’Audiència Nacional. Els detinguts estan acusats de voler atemptar a Catalunya i ja havien fet “passos” per aconseguir el seu objectiu, segons ha revelat el conseller d’Interior, Ramon Espadaler. Actualment, el cas, dirigit pel jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz, es troba sota secret de sumari. L’operatiu policial està relacionada amb la detenció a Bulgària de tres joves residents a Catalunya que pretenien unir-se a l’Estat Islàmic.

Pel que fa al temps podríem dir que un altre dia sense canvis amb el sol dominiant i quatre núvols alts que aniran augmentant de cara a dissabte. Per diumenge s’espere un lleuger retrocés dels termòmetres.

TEMP Màx 20 Min 8

 

Foto: David Oliete (FetaTarragona)

 

 

 

 

PUBLICITAT