L’obertura d’espais de la Tabacalera i la demanda d’ERC a la indústria química

PUBLICITAT

Aquest dilluns 20 de febrer destaquem una demanda d’ERC al Congrés i al Senat a la indústria química, el cap de setmana esportiu i una plantada simbòlica de flors a la Tabacalera.

Proposta ERC pel Congrés i Senat

Aquest dilluns el grup municipal d’ERC, presentarà una roda de premsa en el marc de la demanda d’implantar xarxes elèctriques tancades a la indústria química al Congrés i al Senat. En la presentació hi assistiran Pau Ricomà, portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Salvador, diputat d’ERC per Tarragona al Congrés dels Diputats i Laura Castel, senadora d’ERC per Tarragona al Senat.

Cap de setmana esportiu

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona va tornar a assaborir el gust d’una victòria aquest dissabte, després d’imposar-se per dos gols a zero al Numancia. Els de Juan Merino han abandonat l’última posició de la lliga i tenen la salvació a només dos punts, abans de posar rumb a Saragossa aquest pròxim diumenge. Els granes reprendran els entrenaments aquest dimarts. A banda, el filial grana, la Pobla de Mafumet ha sumat un punt molt meritori al camp del líder, l’Olot, fregant inclús el triomf. Pel que fa al bàsquet, victòria molt important també del CBT a la pista de l’Alcázar per 68 a 73, que segueix mantenint vives les esperances de permanència dels de Berni Álvarez. I l’ADT de Jona Quina, que va tornar a guanyar aquest cap de setmana contra el Collblanc per 82-71 i ja suma tres victòries consecutives, que el fan mirar amunt a la taula classificatòria i somiar amb el playoff.

Iniciativa per obrir la Tabacalera

La plataforma Oppida i l’Agrupament Escolta i Guia Fent Camí han realitzat una acció reivindicativa per demanar que s’obri l’edifici M6 de la Tabacalera. Ha estat aquest dissabte, on una cinquantena d’infants i monitors de l’agrupament han plantat flors de paper davant l’edifici. Aquestes flors, en les quals hi havien escrit diversos missatges, representaven els desitjos, idees i intencions de cara a l’obertura d’aquest espai. Fent Camí és una més de les associacions que formen part de la plataforma Oppida i que demanen convertir un espai abandonat en un centre destinat a la ciutadania i a l’ús social.

PUBLICITAT