L’onada de calor toca sostre

image_large-5

PUBLICITAT

L’onada de calor toca sostre amb tot el país en alerta per altes temperatures i amb el risc d’incendis disparat al litoral i prelitoral tarragoní.

Hem superat una de les nits més xafogoses de l’any a Tarragona on els termòmetres no han baixat dels 23 graus ha costat i molt dormir i les temperatures es poden seguir enfilant aquest dimarts. De fet s’espera tocar sostre arribant fins els 34 graus a Tarragona en el dia que farà més calor d’aquesta última setmana.

Protecció civil manté activat el procicat per altes temperatures.

L’Anna Abad ha sortit al carrer per comprovar com viuen els tarragonins aquests dies d’intensa calor.

 

 

Ciutadans manté el seu missatge clar cap a les instal·lacions de la Tabacalera.

El seu portaveu a l’Ajuntament de Tarragona, Ruben Viñuales, ha tornat a recordar que el futur de la instal·lació ha de passar per ubicar-hi dependències municipals.

Ruben Viñuales ha criticat durament també l’estat en que es troba ara mateix un edifici històric com és la tabacalera.

 La CUP demana un ple extraordinari per parlar dels Jocs Medietarranis.

El partit independentista ha explicat amb un comunicat que després de parlar amb el conseller d’esports de l’Ajuntament de Tarragona i cap visible del projecte dels Jocs, vol ara fer un plenari municipal monogràfic per parlar d’un dels projectes de ciutat més important dels pròxims anys.

La CUP demanarà que aquest ple es faci abans d’acabar aquest mes de juliol.

Uns 300 tarragonins es manifesten aquest dimarts davant la seu del BBVA al passeig de gràcia de Barcelona per protestar pels prop de 2000 acomiadaments que el banc preveu fer després de l’absorció de Catalunya Caixa. El sindicat SEC recorda que CatalunyaCaixa pot veure com, per tercer cop consecutiu, la seva plantilla rep una forta retallada i com una entitat amb més de 9.100 treballadors fa 5 anys, pot quedar reduïda a 2.700 empleats i 350 oficines. A Tarragona Catalunya Caixa té 14 oficines, la majoria de l’antiga Caixa Tarragona.

Foment estudia ara aplicar descomptes al transport pessat també a Tarragona. Aquest descompte pot arribar en alguns casos al 50% I s’aplicaria a aquells vehicles que utilitzin l’AP7 enlloc de la n340 a la sortida de Tarragona. El Secretari d’Estat d’infraestructures, Julio Gómez Pomar, ha obert la porta a que Tarragona es pugui sumar també a aquest descompte després que el consell de ministers approves la setmana passada una millor tarifa a l’AP2 a Lleida.

Pel que fa el temps. Últimes hores de l’onada de calor amb temperatures màximes molt altes i mínimes disparades cap amunt. S’espera que per dijous els termòmetres es normalitzin.

TEMP MÀXIMA 34 MÍM 23

 

 

 

PUBLICITAT