L’oposició demana explicacions d’Inipro a Ballesteros

IMG_3602-300x200

PUBLICITAT

Els partits de l’oposició demanen que Josep Fèlix Ballesteros doni explicacions sobre el cas Inipro.

 

Fins ara l’alcalde no ha comparegut tot i que si que ho ha fet la portaveu de l’equip de Govern, Begoña Floria.

En les darreres hores CiU, ERC i PP s’han sumat a les demandes d’explicacions des de l’oposició.

Ara la veda s’ha obert i tots els partits de l’oposició han demanat ja la compareixença de Ballesteros per parlar d’un cas que de moment ja fet passar a declarar davant la Guàrdia Civil a sis persones vinculades amb el PSC, l’IMSS i Inipro.

L’Ajuntament de Tarragona ha convocat un ple extraordinari per aquest divendres per a poder tirar endavant la urbanització del PP10 on ha d’anar situat IKEA i per aprovar la cessió dels terrenys municipals on ha d’anar situat el pavelló pels Jocs que ha de fer la Generalitat.

Precisament relacionat amb els Jocs i segons publica el digital Tarragona21 el camp de Nàstic es començarà a reformar la pròxima primavera i s’intentarà que l’obra grossa es faci en els mesos d’aturada de lliga.

Alejandro Fernández treu pit de la gestió del PP els darrers anys a l’Estat i de la inversió a Tarragona.

El regidor a l’Ajuntament de Tarragona i diputat al Parlament català ha apuntat cap a la creació de llocs de treball com a un dels objectius complerts en aquests últims anys.

Fernández ha repetir que l’Estat segueix invertint més que la Generalitat a les comarques tarragonines.

Aquesta setmana portem donant tombs a l’informe de l’OMS que ha deixat en fora de Joc a les carns processades i vermelles. Segons la Investigació realitzada per l’Agència Internacional d’Investigació sobre el Càncer (IARC) de la OMS les carns processades provoquen prop de 34.000 morts per càncer anuals i les vermelles unes 50.000.

Els dietistes ja han parlat d’informe alarmista i les carnisseries com han reccionat a Tarragona.

Escolta l’entrevista de l’INFO que fa el Jesús Sarmiento

 

 

Tarragona ha estat pionera en una Jornada d’Esport Integrat. Després d’agafar la idea a Itàlia on el passat mes de maig es va celebrar en 12 ciutats aquesta jornada, Tarragona ha portat al Comple Educatiu de la Laboral la iniciativa en una primera edició.
Esports com el Tennis Taula, l’Esgrima, El Futbol 5, El Bàsquet, Pàdel o el Tir amb arc tots ells amb una normativa específica s’han pogut practicar a les instal·lacions de la laboral.

Unes 85 persones han participat de l’acte on s’han trobat també cinc escoles de la demarcació de Tarragona.

Un apunt per recordar que aquesta tarda al programa “La Tarda” de la Xarxa de Comunicació Local el documental sobre la Tarraco Romana a la sèrie Ingenieria Romana i l’APP per mòbils i tauletes de Tarraco seran els protagonistes amb Jose Antonio Muñiz i Joan Menchón en directe als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona.

EL TEMPS

Dia amb més núvols però on el sol seguirà dominant i les temperatures continuaran altes.

Semble que la tardor no vol acabar d’arribar i seguim instal·lats en una primavera eterna.

A primera hora seguirà fent fresca però a migdia es podrà anar màniga curta.

TEMP MÀXIMA 24 MÍM 12

 

 

 

 

PUBLICITAT