Mario Cortés dimiteix com a gerent de l’EMT

marioc-300x200

PUBLICITAT

El gerent de la Empresa Municipal de Transports de Tarragona, Mario Cortés, ha comunicat per carta a la presidenta de l’organisme, Begoña Floria, la seva decisió de no seguir al capdavant del càrrec. Ho ha avançat el diari digital Tarragona21.

Tal i com afirma el digital, que ha tingut accés a la carta, Mario Cortés li demana a Floria la voluntat de deixar la responsabilitat de la gerència de la EMT i la intenció de sol·licitar una reubicació dins de l’organigrama de l’empresa.

Cortés també ha afirmat que altres compromisos i obligacions tant personals com polítics, no el permeten el grau d’exigència i dedicació que requereix la gerència d’aquesta empresa.

I el grup Municipal de la CUP ha denunciat aquest dijous possibles pressions de la Consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos, als treballadors de l’IMSS.

Laia Estrada, la portaveu del grup municipal, ha exposat que la mateixa consellera va enviar aquest dimecres una nota als mateixos treballadors de l’IMMS, convocant una reunió el pròxim 3 de novembre amb l’objecte de les inquietuds que està generant el cas Inipro, per aportar-los informació especialitzada.

Així ho exposava la portaveu de la Cup Laia Estrada.

El grup Municipal ha preparat una bateria de preguntes a Ballesteros sobre el cas Inipro, entre les quals figura, si és cert que el passat 20 octubre hi va haver una reunió entre un advocat i només encausats i testimonis del cas a la seu de l’IMSS.

Aquest dijous també hem sabut que la Diputació marcarà els temps per a la recuperació de l’edifici de la Savinosa. El seu president, Josep Poblet, ha assegurat que confia que la licitació de l’edifici es pugui fer abans de finals del 2016.

La Diputació treballarà conjuntament amb el col·legi d’arquitectes per seleccionar entre quatres o cinc empreses que seran les que podran optar a aquesta licitació.

Poblet ha remarcat que la tramitació del projecte recaurà en el mateix Ajuntament de Tarragona i que la Diputació, actua com a propietària de l’edifici.

El projecte el fan conjuntament la Diputació i l’Ajuntament de Tarragona.

Pel que fa al temps:

Les temperatures mínimes han baixat aquest matí i es mantindran baixes durant al llarg d’aquesta tarda. Persistiran el núvols, però predominarà el sol.

TEMP. MÀXIMA 21 / MÍN. 13

FOTO: TARRAGONA21

PUBLICITAT