Mas convoca les eleccions del 27S amb deures per fer encara en alguns partits a Tarragona

356

PUBLICITAT

Era un secret a veus i tres hores d’abans de finalitzar el termini legal per la convocatòria el president Mas ha convocat eleccions a Catalunya el pròxim 27 de Setembre. Mas no ha utilitzat la paraula plebiscit però si que ha deixat clar que els catalans tenim el Dret a Decidir com ha de ser el futur de la nació.

A Tarragona la majoria de formacions ja tenen els deures fets i han donat a conèixer els seus candidats.

Germà Bel encapçalarà la llista del “Junts pel Sí” amb Abert Batet i Ferran Civit com a 3 i 4 i primers representants de Convergència i Esquerra, Carles Castillo serà l’encarregat de liderar una reforma a la llista del PSC, Matias Alonso la de Ciutadans i Sergi Saladié serà el número 1 de la CUP .

Encara no és oficial però tot apunta que Alejandro Fernández serà el cap de llista del PP i on mantenen l’interrogant més gran és a Unió on el nom de Josep Maria Prats sona amb força però el partit no ha confirmat encara qui serà el número 1 a Tarragona i a Catalunya en Comú. Les disputes internes de Podemos i amb ICV de moment segueixen eleborant una llista on el reusenc Gerard Bargalló i Hortensia Grau podrien ser 1 i 2 respectivament.

Els veïns de Boscos nord es queixen per les obres de les canalitzacions de la nova presó de Tarragona situada a Mas d’Enric.

Ens ho explica l’Anna Abad.

Òscar Cadiach torna a Tarragona i anuncia nou projecte pel 2016 per aconseguir fer el cim del Broad Peak per una nova via que mai s’ha fet.

Cadiach ha explicat a Tarragona Ràdio que intentarà acabar els catorze vuit mil el pròxim any fent l’ascensió al Broad Peak des de la besant xinesa.

L’alpinista buscarà aquest projecte propi per tancar una aventura que ha tornat sense premi en aquest darrer intent.

Més de 2400 nens i nenes han participat a la primera edició de l’Estiu 2017 als a una quarantena de casals d’Estiu del Territori.

Els casals han fet diferents activitats moltes d’aquestes vinculades als jocs del 2017.

Les jornades s’organitzaven en dues parts una més lúdica amb una gimcana i una més esportiva on es practicaven esports dels Jocs Mediterranis,

Pel que fa al temps: Matinada amb llamps i trons i tempestes a l’interior del país i dins del mar. La descarrega elèctrica ha deixa quatre gotes mal comptades a Tarragona. Avui al matí dominarà el sol però a la tarda poden tornar a créixer els núvols i no es descarta alguna tempesta aïllada cap el vespre.

Les temperatures màximes poden pujar entre 1 i 2 graus.

TEMP MÀXIMA 30 MÍM 21

 

PUBLICITAT