Més de 1.000 pisos buits a Tarragona hauran de pagar un impost a partir de l’1 de març

20160216_121754

PUBLICITAT

Més de 40.000 habitatges buits a tot el país i d’aquests més de 2.000 al tarragonès i uns 1.200 a Tarragona ciutat
La Generalitat començarà ha aplicar el nou impost sobre aquests pisos a partir de l’1 de març, un impost que pretén recaudar uns 8M d’euros pel Govern català que aquest destinarà a la construcció de pisos socials.

A Tarragona el moviment ha estat anticipar-se i fugir de les sancions. L’Ajuntament ja sol·licitat per carta als Bancs la cessió d’aquests pisos buits durant tres anys per afavorir el lloguer i des del consistori es confia en poder tenir com a mínim uns 300 pisos en els pròxims mesos per incloure dins la borsa de lloguer social.

Els Sindicats reclamen que s’obri una segona Unitat d’Hemodinàmica a Tarragona.
Just un any després de l’obertura 24h de la Unitat de Joan XXIII els sindicats i el Grup de Treball per la Sanitat pública han aprofitat per assegurar que l’actual Unitat està saturada i que es necessita ja una segona instal·lació paral·lela per poder atendre correctament els pacients.
Ho ha dit Agustí Aragonès portaveu de CGT de Joan XXIII a Tarragona.

El Museu d’Art Modern de Tarragona ha començat la celebració dels seus 40 anys.
Ens en dóna més detalls el Jesús Sarmiento.

ERC vol aconseguir un acord per poder accelerar el cobrament d’autònoms i PIMES a Tarragona.

Els republicans portaran aquesta moció al ple per intentar que l’Ajuntament doni suport a la lluita contra la morositat per donar suport a la petita economia local. Des d’ERC s’han felicitat per la marxa enrere en la funcionalització de quinze persones amb contractes laborals. Pau Ricomà ha lamentat també l’augment de despesa en sou de l’equip de Govern abans d’invertir en entitats.

El PSC ha demanat al Govern espanyol la gratuïtat de l’Autopista AP7 des de Vila-se al Vendrell.
El diputat socialista Joan Ruiz ha presentat una proposició al congrés on demanaria incorporar l’A7 dins l’AP7 en aquest tram i fer així gratuïts els quilometres d’aquesta via que passen per les comarques tarragonines.

Han començat a declarar els metges investigats pel cas de les pròtesi defectuoses de Traiber. Entre aquests el cap de traumatologia de Joan XXIII de Tarragona, Josep Giner.

Ens explica com han anat aquests declaracions des de la Nova Ràdio, Marc Busquets.

Tarragona posa fil a l’agulla per acabar amb l’absentisme escolar. Ho ha fet amb la creació d’una comissió mixta amb l’Ajuntament i el Govern català per intentar acabar amb les conegudes com a “campanes”.
La taula la presideixen el conseller d’ensenyament de l’Ajuntament, Francesc Roca i la nova Directora Territorial d’Ensenyament, Silvia Rodes que s’ha estrenat en el càrrec en el lloc d’Àngels Gonzàlez.

I el Nàstic ha fet oficial la incorporació de Daizuke Suzuki. El jugador japonès fitxa fins a final de temporada.
Suzuki és un central japonès de 26 anys i que en el seu currículum hi ha dues internacionalitats amb Japó i la participació a la Champions Asiàtica amb el Kashiwa Raysol.

EL TEMPS

No amagueu la roba d’abric perquè sobretot avui i els pròxims dies ens farà servei.
Clara baixada de les temperatures que respecte el cap de setmana han baixat uns deu graus. Des de dilluns han baixat cada dia els termòmetres i entre avui i demà poden tocar terra amb temperatures que freguen els zero graus a la costa. Les mínimes poden seguir baixant tot i que l’entrada d’un front feble amb poca pluja de cara a demà podria frenar aquesta caiguda de les mínimes.
Avui farà sol durant tota la jornada i de cara el vespre començaran a créixer algunes nuvolades que demà s’han de fer més espesses.
Hi ha un avís del Servei Metereològic de Catalunya per temperatures baixes a bona part del país, Tarragona i la zona litoral en queden fora perquè a les hores centrals del dia superarem els 10 graus.

TEMP MÀXIMA 12 MÍM 2

 

 

PUBLICITAT