Un mes pel Nou Mercat i les obres finalitzades dels Jocs 2018

PUBLICITAT

Aquest dimecres 15 de febrer destaquem la visita al Mercat Central, una moció de la CUP en política local d’Habitatge i les obres dels Jocs.

Visita al Mercat Central

Aquest dimecres us explicarem les novetats del Mercat Central, després d’una nova vista a les seves instal·lacions, en el marc de la seva inauguració d’aquí aproximadament mes, el 16 de març. El mercat central obrirà amb 41 de les 48 ocupades, amb un supermercat a la planta baixa i amb un aparcament amb capacitat per a més de 300 vehicles que estarà connectat amb el de Corsini. A banda del Mercat, un altre dels fronts oberts és la carpa provisional, que segona La presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha explicat que un cop s’inauguri el nou es desmuntarà.

Moció de la CUP per l’habitatge

Dia també en el qual el grup municipal de la CUP també presentarà a l’Ajuntament de Tarragona a primera hora del matí una moció pel pròxim ple sobre la política local d’habitatge.

Actualitat Nàstic 

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona torna a exercitar-se aquest dimecres al Nou Estadi per preparar el xoc contra el conjunt sorià. Mossa va sorprendre aquest dimarts amb la seva absència a l’entrenament, a banda de Gerard Valentín i Stephane Emana. Tot i això, el lateral valencià s’afegirà al grup en l’entrenament d’aquest dimecres. A més, podreu recuperar l’InfoNàstic amb Cristian Lobato d’aquest dimarts, on parla de la seva tornada a la titularitat.

Rugby Tarragona

I seguint amb l’esport, en la presentació del llibre dels 30 anys del Rugby Tarragona, l’alcade Josep Fèlix Ballesteros ha garantit que tot i que els Jocs del Mediterrani s’han traslladat al 2018, les obres de les instal·lacions continuen en bona marxa. Entre els equipaments estava previst un camp de Rugby a Camp Clar, a la zona on ja n’existia un fins al 2006, quan va passar a mans del Nàstic després del seu ascens a 1a Divisió.

Obres dels Jocs 2018

I no deixant de banda els esports, el pavelló Sant Jordi afronta la recta final de la seva construcció. Serà la primera infraestructura dels Jocs en acabar-se i pot estar enllestida a finals d’abril o principis de maig. La instal·lació no canviarà la fi de la seva construcció malgrat el retard de l’esdeveniment esportiu del 2018, i comptarà amb 1.200 metres quadrats destinats a fitness, Spa, solàrium o pistes de pàdel. A banda, la passarel·la arquitectònica de l’Anella Mediterrània que unirà la pista d’atletisme i el complex esportiu també ha agafat forma.

PUBLICITAT