Molt fred i neu a cotes baixes

Mapa de símbols del Meteocat
Mapa de símbols del Meteocat

 

PUBLICITAT

Protecció Civil puja el nivell d’alerta del pla NeuCat en previsió de possibles nevades al litoral i al pre-litoral de Tarragona encara aquest matí. Des d’aquesta matinada que s’escapa algun floc de neu a cotes poc habituals.

Les temperatures han baixat de forma clara i seguiran baixant els pròxims dies.

Les nevades poden seguir afectant de forma dèbil a quasi totes les cotes i agafarà en principi per sobre dels 300 metres.

L’Ajuntament de Tarragona ha activat l’operació Iglú des de les deu de la nit per donar servei a totes aquelles persones que ho necessitin durant aquests dies de fred intens.

Una onada de fred siberià s’instal·larà sobre de Catalunya i l’entrada de vents del nord accentuarà la sensació de fred.

No es descarta la possibilitat de més nevades de cara al cap de setmana. Les temperatures seran molts baixes i costarà superar els 8 graus de màxima com a mínim fins diumenge.

Ballesteros fuig d’entrar en polèmiques amb Albert Abelló.

L’alcalde respon de forma directe i simple al primer dard llençat pel candidat convergent fent referència a la seva possible negativa als Jocs Mediterranis.

Ballesteros ha puntualitzat que des de la cambra Abelló donava suport als jocs.

Us expliquem també que aquest nit la policia ha dut a terme diferents escorcolls a Locutoris del barri de Sant Salvador de Tarragona.

 

 

 

 

PUBLICITAT