Mor la Consellera de Polítiques d’Igualtat Ana Santos

Ana Santos Gorraiz, consellera del PSC i novena tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Tarragona, ha mort aquest dimecres a l’edat de 52 anys com a conseqüència d’una llarga malaltia que patia des de fa mesos.

PUBLICITAT

Nascuda a Tarragona el 1966, era veïna del Barri del Port i sòcia de l’AVV del Port, va exercir en el seu moment com a regidora de barri i ha estat membre de l’Executiva Local Socialista de Tarragona des de l’any 2003, exercint les secretaries de Cultura i de Serveis a la Persona i Polítiques d’Igualtat fins a l’actualitat.

Santos va estudiar Dret a la Universitat Autònoma de Madrid i a la UNED. De professió, publicista i dissenyadora gràfica, va cofundar dues empreses de serveis editorials i de comunicació ubicades actualment al mateix Barri del Port.

La notícia s’ha conegut aquest matí en la sessió plenària. Davant aquest fet l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, ha decidit suspendre el ple i fer un minut de silenci.

Davant la notícia el plenari ha quedat consternat.

Des de Ràdio Ciutat de Tarragona ens afegim a les mostres de condol i suport als seus companys de partit del consistori i també als seus familiars i amics.

PUBLICITAT