#TGNINFO: Mor un vianant a l’alçada del carrer Reding amb la plaça Corsini

Un home ha mort aquest migdia a Tarragona a l’alçada del carrer Reding a tocar amb la plaça Corsini.  La víctima s’hauria desplomat i el Servei d’Emergències Mèdiques no ha pogut fer res per reanimar-lo. Segons els Mossos d’Esquadra tot apunta a que es tracta d’una mort per causes nautrals.

PUBLICITAT

Escolta-ho aquí

Tancat l’accés a l’arena de l’Amfiteatre de forma provisional

L’Ajuntament de Tarragona ha tancat provisionalment l’accés a l’arena de l’Amfiteatre romà per l’aparició d’unes esquerdes. Segons ha informat el consistori en un comunicat, la mesura s’ha pres després que els tècnics hagin recomanat tancar l’espai “per un principi de prudència”. Les esquerdes s’han detectat al mur posterior de la grada afegida l’any 1979.

Escolta-ho aquí

La rehabilitació del Banc d’Espanya, pendent de subvenció

L’Ajuntament explora la possibilitat de sol·licitar una subvenció del fons FEDER per aconseguir el cofinançament necessari per rehabilitar l’edifici de l’antic Banc d’Espanya. Segons ha explicat el regidor responsable del projecte, Francesc Roca, després que Foment tombés la sol·licitud d’ajudes corresponents a l’1,5% Cultural, s’està estudiant l’opció de concórrer a programes europeus en col·laboració amb la Càtedra d’Habitatge de la URV.

Escolta-ho aquí

El Nàstic vol tornar a guanyar a casa

I en esports el Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest dissabte al vespre al Real Zaragoza al Nou Estadi. Un partit complicat pels de Nano Rivas davant un rival directe i en ratxa ascendent. Els grana volen tornar a guanyar al Nou Estadi. Podreu seguir el partit en directe a partir de les 8 del vespre a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT