Mostres de suport per l’ONG ‘Proactiva Open Arms’ a la Plaça de la Font

La plaça de la Font acull una concentració en suport a l’ONG Proactiva Open Arms sota el lema #FreeOpenArms. Les mostres de suport s’han succeït arreu del país davant d’Ajuntaments i també d’ambaixades i consolats italians i oficines de la Unió Europea.  El motiu de la protesta és la decisió del govern italià d’immobilitzar de forma preventiva el vaixell de l’entitat, que acusava de ser una associació criminal dedicada a la immigració il·legal.

Milers de persones demanen l’alliberament dels presos polítics

PUBLICITAT

Prop de 3.000 persones es van manifestar en una concentració improvisada davant la subdelegació del Govern.  Tot i que els convocants de la protesta van desconvocar-la al voltant de les 10 del vespre, les concentracions no van acabar fins gairebé les dotze de la matinada, quan prop d’un centenar de persones van tallar la AP-7.

Escolta-ho aquí

Dues propostes de model pel Pla d’Usos de l’Anella Mediterrània

El Pla d’Usos de l’Anella Mediterrània es perfila en dues propostes de model, realitzades a partir de l’estudi que han dut a terme membres de l’INEF, l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya. El primer  contempla que l’Anella Mediterrania tingui usos exclusivament esportius i que esgestionés a través del Patronat d’Esports. La segona, que l’Anella acollís activitats i esdeveniments diversos, amb una coordinació d’una entitat, que podria ser la Fundació Tarragona 2017.

Escolta-ho aquí

Dubtes fins a última hora en la convocatòria del Nàstic

I en esports Arzo i Tete Morente són dubte pel partit davant Alcorcón. Així ho ha assegurat el tècnic del Nàstic de Tarragona, Nano Rivas, qui també ha assegurat que la contundència a les dues àrees marcarà un partit que es jugarà aquest  diumenge a les 12 del migdia.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT