Un museu a Jujol i la plantada popular al Francolí

PUBLICITAT

Aquest dimecres 15 de març destaquem el museu a Josep Maria Jujol, la 6 plantada popular, els cursos de l’Escola d’art i disseny i la prohibició d’encendre foc.

Un museu a Jujol

El conseller de Cultura, Josep Maria Prats, va visitar aquest dimarts Ràdio Ciutat de Tarragona, per parlar del simbolisme del Teatre Metropol per la ciutat. En l’entrevista realitzada en l’espai de La Tarda a la Xarxa, en la qual forma part l’emissora, el conseller va afirmar que al pis de dalt del teatre hi anirà un museu a la figura de Josep Maria Jujol. El projecte ja s’havia ideat, però volen reformular-lo i tornar-lo a engegar. Podreu escoltar l’entrevista sencera al nostre portal web.

6ª Plantada popular

I després de desconvocar la roda de premsa pel mal temps, aquest dimecres al Riu Francolí, al costat del pont de Santa Tecla, tindrà lloc la presentació de la 6a Plantada Popular Fundació Repsol i Associació Aurora. A l’acte, hi assistirà Jaume Santos, Director de l’Associació Aurora, Antoni Peco, president de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona i Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona. L’any passat hi van participar 700 persones i s’hi van plantar 1.000 arbres de fins a 9 espècies diferents.

Penúltim entrenaments de la setmana del Nàstic

Pel que fa als esports, nova sessió d’entrenaments del Nàstic de Tarragona a les instal·lacions del Nou Estadi per seguir preparant el xoc d’aquest divendres contra l’Elx. Luismi segueix recuperant-se de la seva lesió al bíceps femoral, mentre que Cordero serà dubte fins a l’últim moment de la seva fractura al nas en el partit contra el Sevilla. Podreu recuperar l’InfoNàstic d’aquest dimarts amb Gerard Valentín i Lluís Fàbregas, sobre les lesions del lateral i sobre transparència com a tret distintiu de l’entitat grana que ens ha comentat el director general.

Dilluns l’Escola d’Art obre inscripcions

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona obrirà dilluns vinent el període d’inscripció per a la realització de les proves d’accés. Aquestes estan adreçades a alumnes que no compleixen els requisits d’accés directe, però estan interessats a cursar els estudis de qualitat per formar professionals en els 10 cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny. Pel que fa a l’oferta educativa, l’escola situada a la carretera de Valls, s/n) ofereix els ensenyaments d’Animació, Gràfica Publicitària, Il•lustració, Fotografia, Arts Aplicades al Mur, Gràfica Interactiva i Joieria Artística.

Prohibició de fer joc

I un apunt informatiu, perquè a partir d’aquest dimarts el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació informa que no es podrà encendre foc en terreny forestal. Aquesta prohibició té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals. La norma regula que en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta no es pot encendre foc sigui quina sigui la finalitat.

PUBLICITAT