El Nàstic trenca la ratxa a Osca i s’allunya de l’ascens directe

Huesca1

PUBLICITAT

No va poder ser. El Nàstic en un partit amb pedregada inclosa no va fer un bon encontra a Osca i va caure davant de l’equip de l’Alt Aragó per dos gols a zero.

Els de Vicente Moreno que han estat dotze jornades sense conéixer la derrota,  es van veure aviat per sota en el marcador i no van demostrar aquella capacitat de reacció com en altres jornades.

El tècnic grana reconeixia a l’acabar el partit que no havia encertat a l’hora de transmetre allò que volia als seus jugadors.

El Nàstic després de la derrota veu ara com s’espaca l’ascens directe a cinc punts però es manté empatat amb l’Oviedo a la tercera posició en llocs més que de privilegi a la lliga.

Queden nou autèntiques final a partir d’ara, els de Moreno jugaran la primera precisament aquest diumenge a les 12 del migdia al Nou Estadi contra l’Oviedo, a hores d’ara el rival més directe que tenen a la classificació. Uns 500 aficionats del Nàstic han viatjat fins a Osca aquest diumenge i el club ja ha fet prop d’un centenar de noves altes de socis per el tram final de temporada on es podran veure els darrers cinc partits a casa.

Els veïns de Bonavista demanen que es tanqui el nou parc del barri després de diferents ensurts. El darrer aquest divendres.

Ens ho explica l’Ivan Castro

Unes 200 persones han participat a la caminada des de ponent i fins a la Platja Llarga i que ha recorregut l’anella verda de Tarragona.

La marxa amb un to festiu ha servit per a reivindicar el paper dels barris de ponent i la seva inclusió dins d’aquesta anella verda.

El manifest que s’ha llegit ha recordat que “Ponent sempre ha estat oblidat”. La marxa que ha començat a la Canonja ha tingut diferents punts d’entrada pels diferents barris de Tarragona que ha passat fins arribar a la Platja Llarga.

La taula de qualitat de l’aire s’ha reunit a Tarragona i ho ha fet amb l’absència dels membre de l’UPC que han assegurat que no veuen una voluntat clara per tirar endavant els estudis per la millora de la qualitat de l’aire.

Si que hi era el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que ha anunciat que es crearan tres grups de treball específics emmarcats en la Taula de Qualitat de l’Aire al Camp de Tarragona.

Rull ha destacat que la qualitat de l’aire al Camp de Tarragon té poques alteracions respecte altres punts del país i parla de percepció de risc a causa de la proximitat de les empreses químiques.

El conseller ha destacat que la intenció és “intensificar el ritme de reunions” per “anar més enllà del que la llei estableix”. Un grup farà la recerca de legislació a altres països europeus, un altre analitzarà els estudis realitzats fins ara i el tercer tractarà el pla de comunicació sobre les dades generades. El portaveu de la Plataforma Cel Net, Josep Maria Torres, ha lamentat que els resultats presentats “segueixen sense detectar butadiè”, quan als informes elaborats per independents, es detecten “nivells molt elevats” d’aquest producte.

EL TEMPS

Captura de pantalla 2016-04-11 a les 04.57.34

Comencem setmana amb temps insegur amb núvols i fins i tot algun tímid ruixat que es pot escapar a primera hora del dia.

El cel estarà parcialment tapat durant bona part de la jornada i aquesta inseguretat s’allargarà ben bé fins el cap de setmana amb dies amb més sol que no pas núvols però no acabarà de fer net.

Les temperatures s’han recuperat respecte a finals de la darrera setmana.

TEMP MÀXIMA 19 MÍM 11

PUBLICITAT