Natalia Rodríguez penja les botes

DOCU_GRUPO Bronze medalist Rodriguez of Spain reacts on the podium after the women's 1,500 meters event at the IAAF World Championships in Daegu

PUBLICITAT

La millor atleta de la història de Tarragona decideix abandonar la seva carrera esportiva després d’un any marcat per les lesions, l’última al bessó, i per la mala entesa amb el que va ser el seu últim entrenador Antonio Serrano i al que Rodríguez havia deixat fa poc més de dos mesos. La de Torreforta ha anunciat al seu twitter la retirada.

Natalia Rodríguez marxa amb 10 estatals dels 1500, un or en pista corbeta a Torí, medella de plata a Doha l’any 2010 en el Mundial en Pista Coberta i dos bronzes: un a Barcelona 2010 en l’Europeu i una altra a Daegu 2011 al Mundial. A més a més de quatre participacions olímpiques i el record absolut d’Espanya amb 3:59:51 acoseguit el 2005 a Rietti.

La seva espineta clavada sempre serà però aquell mundial de Berlin i el nom de Gelete Burka que la va deixar sense títol a causa d’una maniobra penalitzada pels àrbitres.

El pròxim dia 8 d’abril Natalia Rodríguez ha anunciat una compareixença pública per anunciar oficialment la seva retirada i acomiadar-se de l’atletisme de competició.

Tot apunt a Tarragona perquè aquest vespre la primera gran processó de setmana santa ompli els carrers de la ciutat.

Tarragona es prepara per la processó del dolor que sortirà a partir de dos quarts de vuit del vespre des de la plaça Sant Joan Baptista passant per plaça Corsini, Rambla Nova i carrer Unió.

La del Dolor dóna el tret de sortida als dies grans de la Setmana Santa de la ciutat.

El comerç tarragoní suma esforços per a potenciar les compres als barris.

Totes les associacions de comerciants participen en una campanya de comunicació que sota el lema “Cuida i Compra al teu Barri” vol potenciar la l’utlització del comerç de proximitat i explicar com s’ha de fer el reciclatge dels comerços.

Pel que fa al temps recolada important dels termòmetres. Sobretot les màximes que es quedaran més frenades i no arribaran als 20 graus. El sol dominarà la jornada.

TEMP Màx 19 Min 12

 

 

 

PUBLICITAT