La Nit Empresarial debat sobre com aprofitar els JJMM

 

PUBLICITAT

Aquest dissabte destaquem la Nit Empresarial de la CEPTA, la Fira DO Tarragona, el Guapa’t de la Via T i l’acte de suport als refugiats.

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona, la CEPTA, va celebrar ahir la Nit Empresarial d’enguany. L’acte va premiar diferents empreses, com Hife, que es va endur el guardó d’honor. En la trobada en la qual hi van participar desenes d’empresaris i autoritats es van abordar reptes de futur, especialment a com aprofitar els Jocs Mediterranis per atreure inversions al territori.

 

Fira DO Tarragona

La Fira DO Tarragona se celebra aquest cap de setmana a la Rambla Nova. És la 19ena edició d’una fira consolidada que compta amb la particpació de cellers i cooperatives tarragonines. Hi haurà tasts de vins i gastronòmics acompanyats d’actuacions musicals.

 

Guapa’t

I també avui la plaça Verdaguer acull durant tot el dia d’avui la primera edició de GUAPA’T, un esdeveniment organitzat per l’associació de comerciants de La Via T que té per objectiu impulsar la salut, la bellesa i el benestar. Classes de body combat, vermuts musicals, un túnel de bellesa i actuacions de DJ’s.

 

Manifestació refugiats

A les 7 de la tarda, al passeig de les Palmeres, se celebrarà un acte en suport als refugiats. El convoca la coordinadora Obrim Fronteres i reclama que el compliment dels compromisos del govern espanyol en matèria de refugiats. Abans del 26 de setembre haurien d’haver arribat més de 17.000 persones emparant-se en el dret d’asil, però actualment la xifra no arriba al 10%.

La concentració comptarà amb la lectura d’un manifest i de poemes i, igualment, un minut de silenci per recordar les 41.000 persones que han perdut la vida al Mar Mediterrani des de l’any 2000. A banda de Tarragona també se celebrarà a la mateixa hora a Calafell, Barcelona i La Jonquera.

 

Homenatge a Madonna

L’Associació de Músics de Tarragona celebra avui el Dia Internacional de la Música i ho fa amb un homenatge a un dels grans noms de la música pop. Enguany el tribut és per a Madonna i es farà amb un format d’un concert a la Capsa de la Música on diversos artistes del territori interpretaran cançons de la reina del pop. Alguns d’ells són Pepper&Soul, Baglietto, Guille i les Madonnetes, Frank O Lee Sons i la ALL Stars Band.

 

PUBLICITAT