El nou BCN World tindrà més hotels i menys espai de jocs

BCN-Vila-seca-Veremonte-Mentrestant-EUA_857324284_8012130_651x366

PUBLICITAT

 

Ho ha anunciat el vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia, Oriol Junqueras aquest dijous en la presentació del nou Pla Director Urbanístic del centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou.

El “nou” BCN World donarà prioritat a l’ús hoteler, que ocuparà el 57% del total, mentre que al joc només s’hi destinarà un 4% dels terrenys i només s’instal·laran dos o tres casinos, i no sis com estava previst. El projecte del nou complex es redueix considerablement, passant de les 600 hectàrees inicials a poc més de 100. Fet que també farà rebaixar els llocs de feina.

Les obres podrien començar a l’estiu de 2017 i seran els mateixos inversors els qui proposin el nom del nou BCN World.

—-

Parlem ara de la selectivitat perquè la millor nota l’ha tret una estudiant de Tarragona. La Patricia Torres és la millor estudiant de Catalunya. Aquesta alumna tarragonina de l’Institut Pons d’Icart ha tret la nota més alta a  les proves de selectivitat d’aquest any. Amb un 9’8 sobre 10 s’ha convertit en una alumna d’excelència.  La Patrícia va sortir amb bones sensacions dels examens però no s’esperava treure la millor nota.

La Patrícia va  avançada un curs i després de superar la selectivitat amb aquesta gran nota ara vol fer un doble grau de bioquímica i biotecnologia a la Rovira i Virgili. Després té la intenció de cursar un màster als Estats Units.

—-

El comptador dels Jocs Mediterranis 2017 que s’ha inaugurat a l’últim tram de la Rambla Nova ja s’ha activat, un comptador que es posarà al zero justament d’aquí un any, quan s’iniciïn l’esdeveniment sinó hi ha més contratemps que ho impedeixin.

El marcador està a un “stand” on es podran adquirir també diversos productes de marxandatge dels Jocs i de la mascota Tarracus.

Després de l’anunci aquest dimecres sobre la possible renúncia del COE que haurien acordat els seus membres en una reunió mensual, el coordinador general dels Jocs ha tornat a ratificar que els Jocs tiraran endavant.

Villamayor ha recalcat que la feina s’està fent tal com es va avançar, que el Palau d’Esports ja està en marxa i la piscina es farà amb la nova aportació de l’Estat.

—-

Tractar amb sensibilitat la salut mental als mitjans de comunicació. Amb aquesta finalitat el col·lectiu Obertament ha organitzat aquest dijous un col·loqui al col·legi de periodistes de Tarragona. Amb el nom de Salut mental entre el desconeixement i l’estigma s’ha volgut exposat el tractament que la premsa fa sobre aquest tema. Segons la organització Obertament és necessaria una millor formació per evitar la discriminació i l’estigmatització quan s’informa. Bernat Castro és portaveu d’Obertament.

Obertament va realizar un anàlisi de les notícies que van aparèixer als mitjans de comunicació durant el 2015 i gairebé la meitat es consideren estigmatitzades.

APUNT

No teniu cap pla per aquest dissabte?, doncs el Feel Vermut torna a partir de les onze del matí davant el moll de pescadors del Serrallo, un vermut més solidari que mai. Així ho ha exposat la directora centre ocupacional de la Fundació Estela, Helena Gómez.

Podreu escoltar l’entrevista sencera a l’espai Minuts de ràdio amb la nostra companya Sílvia Andreo.

PUBLICITAT