Nou detinguts en una macro operació contra el frau a la Sanitat Pública

IMG-20150428-WA0003

PUBLICITAT

El conegut com a cas INNOVA ha deixat ja nou detinguts a diferents poblacions tarragonines. Les operacions han estat ordenades pel Jutjat d’Instrucció numero 3, de Reus i s’investiguen delictes de falsedat documental, prevaricació, malversació de diners públics, suborn, tràfic d’influències i blanqueig de capitals. De moment hi ha nou detinguts en una operació on han pres part cent agents de la Guàrdia Civil.

Entre els detinguts la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Reus, i presidenta del Grup Salut, Teresa Gomis, i Miguel Ángel Puig Tarrech, director gerent d’Activa Mutuas que ha estat detingut a Tarragona, a la seu d’Activa Mutuas al carrer Pin I Soler on la polícia ha registrat Durant pràcticament tot aquest dimarts la seu de la mutua.

Avui han de començar a passer a disposició judicial els detinguts en aquesta macro operació.

ESCOLTA EL WHATS APP DE L’ESTEVE GIRALT DEL CAS INNOVA

 

Tarragona ha presentat el seu Festival d’Estiu amb noms importants a la cartellera d’aquest ETC.

ESCOLTA LA PRÈVIA DE L’ETC DE L’ANNA ABAD

Vetusta Morla, Pablo Alborán o el Socrates de Mario Gas són altres reclams d’aquest Festival d’Estiu de Tarragona.

L’Hospital Joan XXIII inicia una neteja de cara que cosatarà més de 2 milions d’euros i que adequarà una superfície de uns 1600 m2.

Les obres començaran de manera imminent i s’alllargaran en principi durant un any.

Les millores han de servir per adequar l’espai d’atenció als malalts de major complexitat i l’àrea d’observació. S’actuarà en 21 boxs d’urgències, 10 box d’observació, una sala d’espera i 1 box de crítics entre d’altres espais segons han explicat des del mateix hospital.

L’Ajuntament invertirà 30.000 euros en la restauració dels Gegants Moros.

Aquest element del Seguici que data de l’any 1851 serà restaurant per un equip coordinat per l’Àngels Cantos I s’espera que estigui enllestit per la diada de Sant Magí.

Pel que fa el temps; fins al migdia es pot escapar encara algun lleuger plugim que aniran desapareixent a mesura que avanci el dia. A la tarda sol amb alguns núvols baixos. Les temperatures estables i sense canvis respecte els darrers dies.

TEMP: 21 MAX 11 Mín

 

 

PUBLICITAT