Nou fons social d’EMATSA i la 27a Bicicletada Popular

PUBLICITAT

Aquest dimarts 4 d’abril destaquem el fons social d’EMATSA, la presentació de la 27a Bicicletada i la nova unitat de Cirurgia Major.

Nou fons social d’EMATSA

EMATSA es sensibilitza un any més amb la precarietat econòmica i tornarà a destinar un fons social per Tarragona, perquè els que ho necessitin s’hi puguin acollir, a més de la voluntat de no tallar l’aigua als que no puguin pagar-la. El conveni i la seva signatura tindran lloc a l’Ajuntament de Tarragona, amb l’alcalde i president d’Ematsa, Josep Fèlix Ballesteros, i el gerent d’Ematsa, Daniel Milán. L’any passat el fons destinat de l’empresa va ser d’uns 71.000 euros amb la previsió d’ajudar al voltant de 310 persones. Us explicarem més detalls a rctgn.cat.

La 27a Bicicletada

Altres dels actes importants que es presentaran aquest dimarts també a l’Ajuntament seran la nova edició de la Bicicletada i l’exhibició aèria. Aquest any se celebrarà la 27a d’aquesta cursa popular i la cinquena de l’esdeveniment extrem d’avionetes que omplen el cel d’acrobàcies. Ambdós actes van reunir unes aproximadament 3.000 i 1.000 persones respectivament.

Els lesionats per Mallorca

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona torna a exercitar-se aquest dimarts per seguir preparant el xic de dissabte contra el Mallorca, equip que necessita sumar un triomf per apropar-se a la permanència, ara a cinc punts. El club comunicarà també aquest dimarts com es troben els lesionats, recordem que Luismi, Cordero i Alex López segueixen recuperant-se dels seus respectius problemes. Ja sabeu que podeu recuperar les opinions a les crítiques de Juan Merino.

Nova unitat amb quatre quiròfans al Joan XXIII

L’hospital Joan XXIII ha inaugurat la nova unitat de Cirurgia Major Ambulatòria (CMA) amb quatre quiròfans, un més que abans de la remodelació. Es tracta d’una unitat de cirurgia sense ingrés que podrà acollir fins a 6.000 intervencions durant l’any, segons els càlculs de l’hospital. Així, està previst que les instal·lacions acullin entre 8 i 10 operacions diàries més que abans de les obres. Amb la remodelació també s’han guanyat 200m2 d’espai, fins als 900m2, i s’ha aprofitat per reordenar l’espai, que compta amb cinc àrees.

PUBLICITAT