Nou pas enrere pels Jocs després de la renúncia de COPISA per construir el Palau d’Esports

Captura-de-pantalla-2015-09-03-a-les-10.07.30

PUBLICITAT

La segona empresa adjudicatària per construir el Palau d’Esports pels Jocs del Mediterrani 2017 també ha renunciat a la construcció de l’equipament, després que la primera adjudicatària formada per la unió de Rubau, Dragados i García Riera també ho fes. Ens explica més detalls el Quim Pons.

Des de l’Ajuntament de Tarragona, les reaccions no s’han fet esperar i el mateix Javier Villamayor, el tinent d’alcalde i coordinador general de Tarragona 2017, ha exposat la situació i el full de ruta a seguir a partir d’ara.

Tarragona ha repetit la imatge d’ara fa just cinc mesos  després dels atemptats de París. on l’alcalde Ballesteros i els consellers es van fer seva la frase #Jesuisparis, tant a les xarxes socials, com en el minut de silenci institucional. Alguns dels consellers han sortit a la plaça de la Font amb cartells aquest cop de #JesuisBruxelles.

L’Alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha parlat d’una barbàrie sense raó i com ja va fer després dels atemptats de París ha enviat una carta a l’alcalde de Brussel·les. Aquest migdia també davant del Palau de la Diputació s’ha guardat un rigorós minut de silenci en record dels atemptats de Brussel·les.

I dels atemptats de Brussel·les a l’accident que es va produir la matinada d’aquest diumenge a Freginals que va causar 13 víctimes mortals. Aquest dijous s’espera que s’hagin traslladat els cossos de totes les víctimes mortals de l’accident als seus respectius països d’origen.

La titular del jutjat d’Instrucció número 3 d’Amposta va autoritzar aquest dimecres tres noves repatriacions de víctimes de l’accident d’autocar del passat diumenge a l’AP-7 a Freginals. Es tracta, concretament, dels cossos de tres noies italianes. Amb aquest tràmit, totes les víctimes originàries d’aquest país –set en total- ja han estat traslladades.

De fet, aquest dimecres van viatjar cap als respectius llocs d’origen les restes mortals de tres víctimes italianes i una de l’Uzbekistan. Amb aquestes noves autoritzacions i les efectuades entre aquest dimecres i aquest dijous, la jutgessa ja ha donat el permís de repatriació per a les restes mortals de deu de les tretze víctimes del sinistre.

I de Tarragona marxem a Altafulla perquè Alternativa Altafulla governarà en minoria, ens explica més detalls l’Albert Jansà.

I un cop immersos en la setmana santa, un dels sectors més beneficiats és el turístic. Des de Tarragona, el director comercial del SB Hotel Ciutat de Tarragona, Joan Pere Segura, ha destacat que la previsió d’ocupació s’ha complert pels dies més forts com dijous o divendres i fins al cap de setmana i ha assegurat que la durada de les estades solen fer-se d’entre dues o tres nits. Joan Pere Segura també ha delimitat el perfil del turista que s’aproparà aquesta setmana buscant l’oferta turística de la ciutat, remarcat que principalment serà un turista nacional i bàsicament català.

 

TEMPS

I pel que fa el temps, aquest dijous el sol seguirà sent el protagonista al llarg del matí i de cara a la tarda, continuarà la mateixa estabilitat. Les temperatures es mantindran amb una màxima de 21 i una mínima de 10 a la ciutat de Tarragona. Els dies festius de Setmana Santa tot apunta que vindran marcats pel bon temps i la pujada de les temperatures.

TEMP. MÀXIMA  21 / MÍN. 10

 

APUNT

Tot i ja estar immersos en la Setmana Santa, a partir d’aquest dijous comencen els plats forts d’aquesta festivitat. El mateix dijous a partir de les 20h del vespre tindran lloc els torns de guàrdia d’honor dels armats a la plaça del Rei. Pel que fa a divendres, a partir de les 16h de la tarda tindrà lloc la recollida dels Misteris de Setmana Santa a la Rambla Nova al tram del balcó i a dos quarts de vuit del vespre la professó del divendres sant des de la plaça del Rei. I pel que fa dissabte, a partir de les 18h de la tarda, tindrà lloc la professó de la Soledat des de la plaça del Rei.

Foto: Tarragona21.com

PUBLICITAT