Nous endarreriments en el Corredor del Mediterrani

corredor-del-mediterraneo

PUBLICITAT

La Generalitat anuncia que no es podran complir els terminis en el tram entre Tarragona i Castellbisbal com a conseqüència de la caducitat d’algunes adjudicacions. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha assegurat que l’any que ve entrarà en funcionament el tram entre Vandellòs i Tarragona però que hi haurà nous retards en el següent.

Vila ha parlat de “greus dificultats” per poder tirar endavant la continuació del corredor a partir de Tarragona direcció nord.

Santi Vila tot i això ha volgut ser moderament optimista apuntant que el projecte fa 15 anys que està en marxa i que en el darrer any és quan s’ha avançat més.

Els Jocs Mediterranis segueixen agafant forma.

Després de conèixer les primeres novetats esportives, ara s’inicien les taules de converses amb els diferents agents implicats per parlar del Llegat social, esportiu i econòmic que ha de deixar l’esdeveniment un cop superat de l’estiu del 2017.

Des de l’organització es parla de la creació de 10.000 llocs de treball efecte directe de la celebració dels jocs, més enllà de la promoció de la ciutat i el territori.

Port Aventura ha anunciat que el pròxim 7 de maig es començarà a construir el nou parc temàtic. Ferrari Land.

El complex també ha avançat que obrirà el primer hotel de cinc estrelles del parc el mes d’abril.

Veure a Mickey Mouse será possible a Tarragona a partir d’aquest pròxim 26 de març.

Disney arriba per primer cop a la ciutat amb l’espectacle “Disney Live”.

Un musical que té residència fixa a Brodway i que gràcies a que s’ha aconseguit fer una producció española ha sortit de gira per la península i Itàlia.

Amb més de 6500 entrades venudes s’en faran sis funcions a la Tarraco Arena Plaça

Pel que fa al temps el dia tornarà a estar marcats pels núvols tot i que amb més estones de sol que no pas aquest dimecres. A partir de demà podria arribar més pluja. Les temperatures pujaran lleugerament

TEMP Màx 21 Min 9.

 

 

 

PUBLICITAT