Nova sala d’hemodinàmica a l’hospital Joan XXIII

L’hospital Joan XXIII estrenarà una nova sala d’hemodinàmica, una servei que s’utilitza, per exemple, en cas de que arribi un pacient víctima d’un infart. El passat 22 de desembre es va treure a concurs la instal·lació de la sala, que complementarà a la ja existent a l’hospital. L’objectiu és poder atendre els pacients que es dirigeixen a Barcelona, sobretot del Vendrell, i que es calculen sobre les 400 persones.

PUBLICITAT

 

Pas endavant dels Jocs Mediterranis

La organització dels Jocs Mediterranis 2018 continua endavant. Aquesta setmana s’ha realitzat una reunió a Casa Canals per fer seguiment d’aspectes claus en la logísitica dels jocs, tals com el Pla Director de Seguretat, que el comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, ja va avançar que se celebraria una reunió extraordinària amb els cossos de seguretat. També s’han tractat temes com els accessos, la neteja o la senyalització dels recintes.

 

Nou Ritme serà el nou sèquit del rei Carnestoltes

El Carnaval 2019 ja té rei i concubina, tal com es va decidir dimarts al vespre amb la celebració del veredicte. El primer premi, i l’organització del sèquit del rei Carnestoltes, va recaure en l’Escola de Ball Nou Ritme, amb la temàtica ‘Skadi, la deessa de l’hivern’. El segon premi, i l’organització del sèquit de la Concubina va ser per Cromatic fusion, amb la temàtica El Guardià del zodíac i la seva deesa. Les dues comparses han destacat per la creativitat i originalitat de les seves disfresses i per la qualitat de les coreografies dels membres.

 

Els vins sota l’escrutini de les xarxes

El vi del territori se sotmet a l’escrutini d’una cinquantena de periodistes, bloguers i experts del vi fins aquest diumenge. Forma part de la campanya #winelover, que aterra a la costa daurada amb el suport de la Diputació i la Generalitat. Es tracta d’una comunitat de referència al món vitivinícola que recorreran les cinyes i cellers del Camp de Tarragona i compartiran la seva experiència per xarxes socials.

 

Victìoria de la Pobla de Mafumet

La Pobla de Mafumet va trencar la ratxa de quatre partits sense guanyar i es va imposar per la mínima al camp del Vilafranca amb un gol de Pol Ballesteros (0-1). Els de Pavón van començar millor l’enfrontament, però no es van avançar fins a la segona meitat. Després del gol pobletà, el Vilafranca es va llançar a la desesperada, però es va quedar sense premi.

PUBLICITAT