Obren els col·legis, comencen les eleccions

A les 8 en punt, com cada jornada electoral, s’han constituït les meses, han obert els col·legis i ha començat la jornada de votació. Les 159 meses electorals han pogut ser constituïdes i estan preparades per acollir un total de 91.725 electors que estan cridats a les urnes. Recordem que la participació en les últimes municipals de 2015 va ser del 56,32%.

PUBLICITAT

S’inicia així una jornada maratoniana per molts motius. El primer és perquè avui se celebren dues votacions: les municipals, però també les europees. La segona perquè avui Tarragona decideix els seus pròxims quatre anys. Podrà revalidar el PSC l’alcaldia? I si ho fa, haurà de pactar? O aconseguiran altres partits, com Ciutadans o Esquerra, aconseguir esgarrapar l’hegemonia socialista de 12 anys al capdavant de la ciutat?

Són les preguntes que durant tota la jornada electoral intentarem respondre aquí,  a Ràdio Ciutat de Tarragona, oferint un desplegament especial per informar a l’instant de tot allò que pugui passar durant la votació i, per descomptat, després del tancament de les meses.

A partir de les 9 de la nit Ràdio Ciutat iniciarà un programa especial. L’anàlisi i els resultats a través de la nostra web, facebook i youtube. I tot el dia, l’última hora a través de twitter.

PUBLICITAT