Optimisme als allotjaments turístics després d’una bona Setmana Santa

principal-2

PUBLICITAT

Els allotjaments del Camp de Tarragona han penjat pràcticament el cartell de ple aquesta Setmana Santa. La majoria han superat el 90% d’ocupació durant el període de vacances en els diferents allotjaments de les comarques tarragonines. El bon temps i la tímida recuperació econòmica s’aputen com a factors determinants per a la recuperació de l’ocupació.

L’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda ha arribat al 95%, tal i com es preveia inicialment. En canvi, el sector parla d’una “moderada satisfacció” perquè només una cinquantena dels més de vuitanta hotels de la zona han obert per Setmana Santa ja que la temporada plena començarà com és habitual al mes de maig.

També cases rurals i càmpings han estat pràcticament plens aquests últims dies.

Cues quilomètriques a la N340 per acabar la Setmana Santa. L’operació tornada ha deixat 18 qm de cua a la 340 aquest dilluns.

Les vacances de Setmana Santa s’han tancat amb un balanç t negatiu com són els 5 morts que s’han registrat a les carreteres catalanes, tres més que en el mateix període de l’any passat.

Les comarques de Tarragona han registrat aquest mes de març un total de 67.554 aturats, un 3,35% menys que al febrer, cosa que suposa una disminució de 2.343 persones menys que el darer mes.

Respecte el mateix mes de l’any passat hi ha 6.368 aturats menys, un 8,61% de descens. Amb aquest, ja són 21 els mesos consecutius de descens interanual, des del juliol del 2013, segons les dades facilitades aquest dilluns pel Ministeri d’Ocupació.

L’atur registrat a Catalunya ha baixat aquest mes de març un total de 9.469 persones respecte el mes de febrer, i es va situar en les 571.655.

Pel que fa al temps no hi haurà massa canvis, dia amb predomoni del sol i amb alguns tímids núvols prims. Les temperatures normals per l’època.

TEMP Màx 19 Min 7

 

 

 

PUBLICITAT