Visita d’obres amb el Palau d’Esports encallat

Visita d'obres

PUBLICITAT

La Generalitat segueix sense pronunciar-se sobre el Palau d’Esports i tot i que les intencions sembla que poden passar per obrir un nou concurs amb una dotació econòmica més alta, ningú ha volgut pronunciar-se després de la reunió que es va fer a Barcelona aquest dijous al matí.

Sembla que a hores d’ara no hi ha solució i entre cobertes més cares i possibles avals que no arriben seguim encallats en el mateix punt. La reunió ha arribat en un dia de molt vestit i molta corbata amb Monssieur Addadi, president del CIJM, fent una visita a les obres de Camp Clar i del pavelló Sant Jordi i amb el president del COE, Alejandro Blanco, parlant sobre l’estat actual del Jocs.

La Diputació de Tarragona ha marcat el Full de Ruta per l’arribada de refugiats a les comarques tarragonines, després que aquest dimecres hagin arribat els 30 primers a Barcelona.
El President de la Diputació Josep Poblet ha explicat que en les pròximes setmanes han d’arribar més de 200 refugiats a Catalunya que en principi es quedaran a Barcelona i després depenent de les seves inquietuts i ocupacions es buscarà un lloc per ells. De moment no hi ha ni data exacte ni un nombre concret de refugiats però la Diputació ha recordat que ja ha fet entrega de 100.000 al Fons Català de Cooperació per col·laborar amb l’acollida de refugiats.

Vídeo de Creu Roja 

Creu Roja ha enviat un toc d’alerta amb números a la mà per avisar que el 36% dels immigrants atesos per Creu Roja no tenen cap prestació ni ingrés possible.

Creu Roja alerta d’aquesta situació en aquest col·lectiu i diu també que la meitat dels que tenen feina la tenen sense contracte.

El Parlament ha instat al Govern català perquè aquest faci el paper de mediador en els conflictes laborals d’Ercros i Covestro. Els Govern ha agafat la proposta i la intenció serà salvar els llocs de treball tot i els més que possibles tancaments de les dues plantes d’aquestes empreseses. La resolució emplaça al Govern a crear una taula de diàleg per a impulsar un pla industrial de futur entre els agents socials del territori (empreses, sindicats, administracions, etc.) per incentivar la reindustralització de les comarques tarragonines.

En un cap de setmana on els ulls del futbol mundial estaran posats en el clàssic del Camp Nou de dissabte, el nàstic vol omplir diumenge a les 12 el Nou Estadi i fer un salt definitiu que fins i tot depenen dels resultats els podria posar líders de la Segona A. Ens ho explica el Carles Cortés

EL TEMPS

Captura de pantalla 2016-04-01 a les 06.51.56

La primavera agafa aquests dies una pausa i el mes d’abril comença fent bona la dita de les aigües. Plou matí a Tarragona després de l’entrada del mestral que ha fet baixar les temperatures.

Pot ploure gairebé tot el dia tot i que a partir del migdia es poden obrir algunes clarianes. Els termòmetres avall baixada de quatre graus respecte ahir.

TEMP MÀXIMA 16 MÍM 8

 

 

 

 

 

 

PUBLICITAT