Pau Ricomà assegura que Ballesteros no l’ha trucat i apunta un pacte cap a altres direccions

Captura-de-pantalla-2015-05-07-a-las-1.06.14

PUBLICITAT

Els possibles pactes a l’Ajuntament de Tarragona segueixen sense definir-se i amb l’entesa principal de que el PSC de Ballesteros pot governar amb majoria simple els pròxims quatre anys.

El cap de llista d’ERC, tercera força més votada, Pau Ricomà ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio que Ballesteros podria estar pensant fer un pacte amb els seus companys de govern en l’última legislatura.

Ricomà ha recordat que les seves condicions per un possible pacte impliquen respectar el programa d’Esquerra i per no ficar bastons a les rodes al procés català.

Segueix el bon ritme de venda d’entrades a Can Nàstic i ja s’han venut 12.023 localitats. 700 d’aquestes han anat a Osca.

El camp estarà ple i el club ja ha aconsellat que la gent vagi aviat al Nou Estadi per evitar grans aglomeracions abans del partit.

Tot i la pèrdua de majoria absoluta de CiU, el President de la Diputació, Josep Poblet, ha assegurat que no es veu sense el càrrec i apunta que el seu programa de govern és de consens i de treball per les comarques tarragonines.

Poblet en una entrevista al Tarragona21 reconeix que compte amb tots els grups per treballar per la Diputació.

Josep Poblet ha parlat de l’alt nivell d’excel·lència de la Diputació de Tarragona i de l’aposta per ser la la Diputació amb una millor puntuació de transparència del país i la tercera de l’Estat.

Detinguts a Tarragona tres menors acusats de realitzar vuit robatoris amb força a la Part Alta.

Després de passar per dependències judicials dos dels menors han estat ingressats en un centre a Tarragona i l’altre a Lleida.

La CUP i la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau rebutgen que la Patrullera de l’Armada Espanyola “Infanta Elena” faci jornades de portes obertes a Tarragona.

Les dues entitats han criticat obertament quin és el paper que juga aquesta embarcació destinada segons la Coordinadora a “perseguir immigrants il·legals” i han demanat al Port de Tarragona que no permeti l’entrada de vaixells militars i als tarragonins que no la visitin.

La música dels tarragonins Satèl·lit serà una de les convidades del Festival de Cinema FIC-CAT que es farà del 2 al 7 de juny a Roda de Berà.

Un Festival Internacional del Cinema en Català que obrirà amb un plat fort com és l’estrena a Catalunya, de Sonata per a Violoncel.

La pel·lícula de la Tarragonina, Anna M. Bofarull arriba després de ser presentada al Festival de Màlaga on va rebre bona crítica i abans de marxar a Manila on farà la seva estrena internacional.

La directora, Anna M. Bofarull agraïa el tracte rebut des del FIC.CAT

El FIC-CAT projectarà 64 treballs, tots ells en català en aquesta edició. Des de l’organització es vol fer un replantejament pel pròxim any, d’un Festival per què s’espera que passin més de 5000 persones.

Pel que fa el temps, Lleuger ascens de les temperatures sobretot les mínimes que farà augmentar la sensació de calor. Dia predominat pel sol tot i que apareixeran núvols prims que poden tapar el cel sobretot de cara al vespre.

TEMP MÀX 27 MÍN 15

PUBLICITAT