El plenari de Tarragona aprova el mapa acústic de la ciutat

El ple de Tarragona ha aprovat el mapa acústic de la ciutat, un treball que defineix els màxims de soroll que es poden realitzar a la ciutat en tres períodes del dia i depenent de les zones i barris, segons marca el POUM. És una reclamació que la ciutat ha arrossegat durant anys i que durant un període de quinze dies estarà obert al públic per poder presentar al·legacions

PUBLICITAT

Escolta aquí

Torna la polèmica sobre polítics i promoció de begudes alcohòliques

Es reobre la polèmica sobre quina ha de ser la relació dels càrrecs polítics amb la promoció de begudes alcohòliques, en motiu de la moció presentada per Units per Avançar. La moció demana que no es promocionin begudes concretes, però remarca que no es refereix a la presentació de fires o als actes que inclouen brindar.

Escolta-ho aquí

El carrilló del Mercat Central s’estrenarà per Santa Tecla

El Mercat Central de Tarragona estrenarà el carrilló del rellotge exterior per Santa Tecla. Així ho ha anunciat la consellera de comerç i president d’Espimsa, Elvira Ferrando.

Es tracta d’un carrusel musical que comptarà amb sis figures del seguici popular: en concret l’Àliga, el Lleo, la Negrita, el Gegant Moro, la Geganta Vella i el Nano Capità. Tots aquests elements, que han estat escollits per la Comissió Assessora del Seguici Popular, rotaran cada dia a les 12 del migdia.

Escolta-ho aquí

El Volei Sant Pere i Sant Pau s’enfronta al líder

El club vòlei Sant Pere i Sant Pau tanca dissabte al pavelló del barri tarragoní la Superlliga rebenT el primer classificat de la competició el Teruel (18 hores). Els de Vlado Stevovski volen tancar la competició regular fent un bon paper davant un equip que s’hi juga el campionat.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT