Port Aventura afegeix el ‘world’ al seu nom i anuncia els secrets de Ferrari Land

ferrari_land_2015

PUBLICITAT

La música que acompanya al parc temàtic de Port Aventura acostuma a ser una sintonia amb increcendo i amb un final a cop de platerets que no deixa de celebrar èxits d’un dels pous d’atracció turístics més important a casa nostra.

El nou invent de Marketing del complex és afegir la paraula World i vendre la marca com un conglomerat d’espais d’oci, espectaculars s’ha de dir, al sud d’Europa, amb un clima privilegiat, lluny dels més de 200 dies de pluja de Disneyland París.

A tot això cal sumar-hi que la firma Ferrari farà amb Port Aventura una inversió de 100 milions d’euros, 100 per tenir enllestit el seu Parc l’any que ve per aquestes dates.

Un simuladors de circuits, repliques de monuments i ciutats italianes, restaurants i la caiguda lliure més gran d’Europa i la quarta del món amb 118 metres de precipici al buit… un autèntica bestiesa. L’oci al servei de l’oci i d’una fórmula infal·lible d’èxit, Port Aventura fins ara ha fet bé les coses i representa un model d’èxit pels seus inversors.

Els treballadors de Covestro desconvoquen la vaga prevista per aquesta setmana després de l’assemblea ho hagi decidit.

La causa de desconvocar aquesta vaga és l’obertura d’una taula de negociació amb la central d’Alemanya de Covestro a partir de la primera setmana de febrer com ha explicat el president del Comitè d’empresa Ramon Viña.

Com explicava ara Ramon Viña, aquesta taula de negociació ha de servir per estructurar aquests dos pròxims anys en què l’empresa ha d’estar oberta abans del tancament anunciat per la central previst per finals del 2017.

La CUP demana la dimissió de Ballesteros com a conseqüència del cas Inipro. Els cupaires tenen clar que qualsevol de les dues postures adoptades per l’alcalde són causes evidents perquè Ballesteros no segueixi al capdavant de l’Ajuntament com ha explicat la portaveu del grup municipal Laia Estrada

Des de la CUP s’esperarà a les declaracions de Ballesteros per saber que ha passat exactament amb les feines fetes per Inipro. Laia Estrada i Jordi Martí han insistir en dir que quan ells van demanar les memòries es va respondre que estaven al jutjat i ara el jutge les demana. Segons els darrers informes judicials el cas Inipro podria esquitxar altres ciutats amb governs socialistes com Viladecans, Sant Boi o Cunit.

L’Ajuntament de Tarragona obre el concurs públic per la gestió del Festival d’Estiu ETC.

Amb la intenció de mantenir aquest festival com una referència de la Mediterrània i buscar un projecte que es consolidi el consistori obre la gestió d’aquest en de l’edició 2016 i fins el de l’any 2017, amb possibilitat de pròrroga per un any més.

En l’objecte del contracte s’hi inclou la programació, administració, gestió i producció integral dels espectacles i concerts dins el marc del Festival. Així mateix comprèn la cessió de l’ús dels espais on es durà a terme el Festival, corresponents a les instal·lacions escèniques del recinte del Camp de Mart.

El ‘mercatto’ a can Nàstic no s’atura les dues últimes novetats són la cessió de Moussa Bandé a l’Olot fins a final de temporada i la renovació de Gerard valentin fins l’any 2019.

Però els noms propis de les últimes hores són dos. Anibal Zurdo que ja ha estat presentat i David Rocha que abandonarà el Nàstic per anar a jugar als Houston Dynamo.

Ens ho explica el Carles Cortés.

EL TEMPS

 Dia d’hivern amb sol i clarianes però amb les temperatures ja normalitzades per aquesta època, cal abrigars-se a primera i a última.  Les temperatures són més suaus a les hores centrals de la jornada.

Avui han baixat una mica més els termòmetres al migdia però puja la mínima amb que ens llevem. Dijous podria ser el dia de més fred de la setmana

TEMP MÀXIMA 13 MÍM 5

 

PUBLICITAT