El possible play-off del Nàstic, nou entrebanc per les obres del Jocs

1440524385980

PUBLICITAT

Dia intens pel que fa a les notícies dels Jocs Mediterranis avui amb dos fronts oberts.

El primer el del serial. El Palau d’Esports i aquell si tu l’estires fort per aquí i jo l’estiro fort per allà ens trobem de nou al mig. Avui el torn de l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que encara no havia dit la seva i ha afirmat que no pateix tot i la situació provocada.

Ballesteros assegura que el Palau d’Esports estarà fet un mes i mig abans de començar els Jocs.

Ballesteros ha manifestat també certa preocupació per si el Nàstic juga el play-off d’ascens a primera.

Els grana acabarien la lliga a finals de juny i les obres podrien començar aquella mateixa setmana. Això suposaria fer vestidors, tanca perimetrals i cadires en mes i mig, tasca que a hores d’ara sembla com a mínim complicada. Tot apunta que la pròxima temporada del Nàstic començarà amb obres visibles al Nou Estadi ja sigui a primera o a segona A.

Els veïns de l’entorn del Mercat Central han presentat una proposta a l’Ajuntament per tal que la plaça Corsini aculli un parc infantil tematitzat amb elements del seguici.

L’Ajuntament ja va anunciar al gener que la plaça Corsini es convertirà en un espai polivalent un cop finalitzin les obres de remodelació de l’equipament i es tregui la carpa del Mercat provisional.

Els veïns, però, creuen que el projecte dista molt de respondre a les necessitats de l’entorn. Per aquest motiu, han presentat una proposta enfocada a la construcció d’un parc infantil que s’ubiqui sota la pèrgola que s’ha d’instal·lar davant l’edifici de correus. La zona infantil hauria de tenir com a mínim 100 metres quadrats, amb elements del bestiari del seguici, disposar de paviment amortidor i bancs i torretes amb arbres al voltant.

Un acord entre EMATSA, el Departament d’Ensenyament i l’escola Joan XXIII de Bonavista permetrà que tres alumnes més d’aquest centre (1 administratiu i 2 electromecànics) puguin incorporar-se per compaginar els estudis de Formació Professional i les pràctiques que realitzaran a l’empresa mixta d’aigües.

Amb aquests seran ja nou els alumnes que faran aquesta formació remunerada a EMATSA.

PUBLICITAT