Primera jornada de vaga de Bic Graphic amb un seguiment del 90% segons el comitè

PUBLICITAT

Destaquem la primera jornada de vaga dels treballadors de Bic Graphic Tarragona, l’inici d’una nova edició de la mostra de Teatre Jove i la derrota del Nàstic contra el Reus.
BIC GRAPHIC
Primer dia de vaga dels treballadors de BIC Graphic que demanen que es retiri l’expedient de regulació que pretén acomiadar a 136 persones a la ciutat. Volen que l’empresa s’assegui a negociar i poder arribar a un acord evitant les mesures traumàtiques. Manel Molina, membre del Comitè d’Empresa, ha afirmat que aproximadament un 90% de la plantilla ha seguit la jornada. S’han concentrat durant el matí davant l’empresa per protestar i fer piquets informatius.
Per la seva banda BIC Graphic afirma que manté el seu desig de diàleg per trobar una solució que satisfaci les dues parts. Però Molina ha assegurat que “hi ha una opacitat total de la informació i que ningú s’ha posat en contacte amb ells per dialogar.” A més ha afegit que “han tret membres del comitè d’empresa d’una sala que tenen reservada per ells, sense ni tindre en compte si formaven part del comitè de vaga o no.” Demà els treballadors tornen a tindre assemblea i decidiran si tiren endavant les altres jornades de vaga previstes pels dies 4, 10 i 17 de maig, però tot apunta que es mantindran.

TEATRE JOVE
Com cada any en aquesta època Tarragona torna a tindre una nova edició de la mostra de Teatre Jove. Eloi Tost ens explica les novetats d’aquest 2017.

NÀSTIC
El Nàstic de Tarragona ha tornat als entrenaments aquest dimarts 1 de maig després de la dolorosa derrota d’ahir contra el Reus. Els de Merino encaren els pròxims partits com a finals si volen mantenir la categoria, ens ho explica Jesús Sarmiento.

APUNT
La Casa Joan Miret acollirà aquest dijous una altra xerrada en el marc de les jornades GastroSalud 3.0. En aquest cas, Astrid Barqué, llicenciada en ciències de l’esport i vinculada al sector de la nutrició, explicarà la importància de l’alimentació per a millorar els resultats esportius. I us deixem amb una cançó per animar la parròquia grana de la derrota en el derbi.

PUBLICITAT