Primers actes de Sant Magí que arriba amb més de 200 activitats

f28f3c63-d303-49cc-84b6-8b9093a0976d

PUBLICITAT

Encetem la setmana del tret de sortida de la Festa Major petita de la ciutat.

A partir de divendres s’enceta oficialment el Sant Magi 2015 que portarà més de 200 activitats a la ciutat.

Des de la tradició amb l’arribada de l’aigua i els elements del seguici, fina activitats que s’estrenen enguany com una caminada per la ciutat o la restauració dels Gegants Moros que recuperen la imatge original de la geganta on s’estrenarà una rumba amb música de Carles Belda.

La remullada, la sindriada o la revetlla amb la Girasol i la Mitjanit s’espera que tornin a ser els actes més multitudinaris de les Festes de Sant Magí.

Aquest cap de setmana ja s’han fet alguns dels actes previs com la cursa del Seguici o la II trobada de Gegants.

La consellera de Festes Begoña Floria ha destacat el nombre d’actes i la participació de les entitats tarragonines a la Festa.

Una altra de les activitats que ha arrelat amb força és la Watermelon Pool que ja ha rebut més de 50.000 vots pels seus 30 candidats i que aquest pròxim dissabte sis de la tarda llençaran a 15 d’aquests en una piscina al carrer trinquet vell.

La Madison de Vòlei ha passat per la platja de l’arrabassada aquest cap de setmana amb una bona acollida d’espectadors.

Més de 1000 persones han passat per la pista muntada a la platja per veure aquest campionat per parelles que ha deixat la victòria en categoria femenina de la parella hispano- grega formada per Carmen Martínez i Lía Merteki. En masculina la victòria ha estat pels germans Montfort.

En un cap de setmana ple d’activitat esportiva ja que s’ha celebrat també la Triatló de Tarragona amb Claudia Luna i Nan Oliveras guanyadors en categoria olímpic i Liz Bouffort i Jose Santos en Sprint.

L’Ajuntament de Tarragona farà una concentració silenciosa aquest migdia a les 12 en contra de la violència domèstica.

Els cas de Castelldefels on un home va assassinar a la seva parella i els seus dos fills la setmana passada fa que el consistori tarragoní torni a dir que “no” a la violència de gènere.

Els Xiquets de Tarragona han convertit la plaça dels Pallaresos en plaça de nou després de descarregar el 3d9f.

Els matalassers van arrodonir l’actuació amb el 2d8 i el 5d8, dos castells que esperen pujar un pis les pròximes setmanes.

No ho ha fet tant bé la jove que amb idèntic programa que els xiquets ha vist com li queien el 2de 8 i el pilar de sis final a l’actuació que els liles han fet a Llorenç del Penedès.

Pel que fa al temps: Obrim setmana després d’una clara baixada de les temperatures i amb un temps estable aquest dilluns només amb quatre núvols a darrera hora del dia.

Els termòmetres han baixat entre 5 i 10 graus respecte el divendres.

TEMP MÀXIMA 28 MÍM 20

PUBLICITAT