Protecció Civil activa el Ventcat a la demarcació per risc de ventades

Protecció Civil ha activat l’alerta del Pla especial d’emergències per risc de vent a Catalunya, Ventcat, per l’episodi de vent que a ha sacsejat el país des d’aquesta mitjanit. Des de primera hora les ràfagues de vent han fet acte de presencia al sud del territori i ha afectat les comarques de la demarcació, des de les Terres de l’Ebre fins al Baix Camp i al Tarragonès. A Tarragona les ventades s’allargaran des del migdia fins la tarda, i es preveu que es pugui superar ratxes de 72 quilòmetres per hora durant l’episodi.

PUBLICITAT

Escolta-ho aquí

La processó del Sant Enterrament reuneix a milers de tarragonins

Milers de persones omplent els carrers de la Part Alta de Tarragona per gaudir de la processó del Sant Enterrament de Divendres Sant. Tarragonins i turistes han estat espectadors de l’acte central de la Setmana Santa tarragonina, un dels més destacats del país i declarada també Element Festiu Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 2000. Hi han participat una dotzena d’entitats amb una vintena de misteris que suposen la participació d’unes 2.500 persones, mig miler menys que fa 10 anys, segons la Congregació de la Purísima Sang, titular i organitzadora.

Escolta-ho aquí.

Tarragona preveu vendre enguany 30 mil mones

El Gremi de Pastissers Artesans de Tarragona preveu la venda d’unes 30 mil mones aquesta Pasqua a tota la demarcació de Tarragona, tenint en compte l’augment i bon balanç de l’any passat. Des del gremi es defensa el producte local i artesanal enfront dels productes industrials que tot i ser de menys preu també són de pitjor qualitat i acaben perjudicant la salut i el comerç de proximitat. Cada cop creix més la venda de figures de xocolata i entre les mides de les mones la demanda actual està en els 3 quarts de quilo.

Escolta-ho aquí

El Nàstic vol trencar la mala ratxa al Nou Estadi

I el Nàstic de Tarragona es prepara pel partit d’aquest diumenge al vespre davant el Lugo al Nou Estadi. Els tarragonins volen tornar a guanyar a casa per trencar la nefasta ratxa que arrosseguen com a local i per eludir una setmana més la zona de descens.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT