PSC i Convergència pacten a la Diputació amb Poblet de president

DIPU-PACTE-GOVERN-900x500

PUBLICITAT

La sociovergència ha arribat en forma de pacte pràcticament personal la Diputació de Tarragona.

Els dos partits han centrant l’acord en 10 punts i han marcat un full de ruta clar pels pròxims quatre anys sense tancar les portes a una possible entrada d’altres formacions.

Escolta la crònica d’aquest pacte amb l’Anna Abad

El pacte entre PSC i Convergència arriba el dia en que des de CDC es dóna per trencada qualsevol relació amb Unió Democràtica de forma oficial i es deixa de banda la federació de CiU després de més de trenta anys.

A Tarragona la territorial d’Unió en principi deixa clar que els càrrecs electes als municipis seguiran ocupan el seu lloc i que per tant no abandonaran la seva cadira de regidors. Cal recordar que a l’Ajuntament de Tarragona dels tres regidors de CiU, dos són independents; Albert Abelló i Cristina Guzman i el número dos; Josep Maria Prats, és militant d’Unió Democràtica.

El president de la Generalitat, Artur Más ja ha anunciat un canvi de Govern de cara a la setmana que ve sense cap representant d’Unió.

Escoltem l’opinió que ens envia per Whatts App el periodista Joan Marc Salvat

 

Movistar anuncia que farà un canal temàtic dedicat als Jocs Mediterranis. La multinacional espanyola Telefònica ha entrat dins el patrocini dels jocs amb una aportació de 750.000 euros i es convertirà a més a més en la subministradora oficia de productes tecnològics i comunicacions de l’esdeveniment.

El seu Director General a Catalunya, Kim Faura, ha explicat que es treballa per la creació d’un canal temàtic dins la plataforma de Movistar televisió i que s’ha de decidir si aquest serà de pagament o en obert a la mateixa plataforma.

Segueixen les protestes en defensa de la sanitat pública. L’última davant de l’Hospital de Santa Tecla a la mateixa Rambla Vella.

Escolta la crònica de l’Anna Abad

Aquest matí CCOO ha convocat una compareixença pública per explicar quines són les seves condicions per aturar la vaga de Port Aventura.

Els sindicats UGT i CCOO convoquen vaga per aturar el parc el pròxim 4 de juliol.

Pel que fa el temps. Domini clar del sol hem deixat enrere ja definitivament les pluges que podrien tornar de cara a finals de la pròxima setmana però tant avui com el cap de setmana lluirà dies estiuencs completament. Puguen també lleugerament les temperatures, sobretot les mínimes.

TEMP MÀXIMA 29 MÍM 17.

 

 

PUBLICITAT