PSC, PP i Unió signen el pacte de govern a l’Ajuntament de Tarragona

Alejandro-Ballesteros

PUBLICITAT

Ballesteros ja té el pacte de govern que volia. Aquest matí a la casa canals se signarà l’acord definitiu a tres bandes entre socialistes, popular i demòcrata cristians.

Els Socialistes van donar llum verd al pacte després d’una executiva llarga i on va ser el secretari general a Tarragona, Josep Anton Burgasé qui va sortir a donar explicacions de l’acord.

Uní amb Josep Maria Prats es quedarà Cultura. I Alejandro Fernández (PP) serà el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament veient com el seu partit assumeix l’àrea de Turisme, Esports i Via Pública.

 

L’oposició carrega durament contra aquest pacte a tres bandes.

Des de C’s el seu portaveu i cap de l’oposició, Ruben Viñuales ha deixat clar que l’acord està molt lluny de ser una negociació real i creu que és donar carta blanca a un Govern dèbil.Per Viñuales els tres partits només s’han repartit les cadires.

Crítica contundent també des de Convergència, on Albert Abelló no s’ha mossegat la llengua per parlar del pacte i amb un toc d’ironia diu que ara ja poden estar tranquils. Abelló etiqueta el pacte de dretes i espanyolista.

 

Laia Estrada i Jordi Martí de la CUP, han vingut a dir allò de nosaltres ja ho dèiem i parlem d’un gir cap a la dreta clar dels socialistes.

 

ICV-EUiA la seva representant al consistori, Arga Sentis, no entén l’aposta del PSC cap a la dreta poden buscar una majoria d’esquerres existent al ple. Sentís diu que és enganyar als votants socialistes que volien un govern d’esquerres.

I des d’ERC, Pau Ricomà ha passat per l’informatiu de la Xarxa i això és el que ha explicat.

El pacte de govern monopolitza la informació a la ciutat però aquest dilluns i aquest dimarts han vingut marcats també per les declaracions al jutjat del cas Inipro.

Ahir va ser el torn del que va ser gerent de l’IMSST, Antonio Muñoz, que només va respondre a les preguntes del seu advocat i sense fer declaracions va marxar dels jutjats després d’una hora i mitja de no declaració i on Muñoz no hauria acceptat responsabilitats del cas.

Aquest dimarts, Alejandro Caballero ex dirigent de les joventuts socialistes a Tarragona i l’exconsellera del PSC de serveis socials, Victòria Pelegrin declaren al jutjat número 1 de la ciutat.

BCN World segueix el seu desmantellament i continua signant la defunció d’un projecte cridat a desaparèixer. Ara Melco i Hard Rock amenacen en marxar sinó no es desencalla l’actual situació. El projecte està aturat com a mínim els pròxims 18 mesos gràcies a l’acord de govern entre Junts pel Sí i la CUP a Catalunya.

Tancat ja el mercat de fitxatges el Nàstic ha anunciat la marxa del migcentre israelià Gal Arel. Arel va arribar aquest estiu i quatre mesos més tard rescindeix el seu contracte amb l’equip grana.

 

 EL TEMPS

Temps semblant al d’ahir i el d’abans d’ahir i l’altre. Monotonia amb sol quatre núvols i temperatures més altes del que és normal.

Els termòmetres baixaran de cara a dijous i el cap de setmana podríem veure ploure.

TEMP MÀXIMA 18 MÍM 8

 

 

PUBLICITAT