El PSC vol saber per què s’han paralitzat les obres de l’A-27 al Túnel de l’Illa

Destaquem la demanda urgent del PSC perquè comparegui el secretari general d’infraestructures, la reobertura del Cas Love Parade i un possible fitxatge nou del Nàstic.
PSC
Unes 200 persones es van manifestar el diumenge per reclamar a foment que es reprenguin les obres de l’autovia A-27 i del Túnel de l’Illa. Després d’aquest protesta aquest dilluns el diputat del PSC al Congrés per Tarragona, Joan Ruíz, ha demanat la compareixença urgent del secretari general d’infraestructures del ministeri de Foment. Demanen que s’expliqui els motius de la paralització de les obres de l’autovia A-27 al Túnel de l’Illa. A més també volen saber si això suposarà alguna modificació del calendari. Aquesta compareixença ha de tenir lloc a la Comissió de Foment de les Corts Generals, i en cas que no assisteixin el secretari general, demanen la d’un alt responsable executiu de Foment. Amb tot plegat consideren que és una qüestió cabdal pel Camp de Tarragona.
Cas Love Parade
Es compleixen 7 anys de la desgràcia de Love Parade. Ara sembla que el cas es reobrirà, ens ho explica Alba Nebot.
Reducció del pressupost de les festes del Barri del Port
Els veïns de diverses parts de la ciutat segueixen descontents. Aquest cop la queixa prové dels veïns del Barri del Port que han explicat que han hagut de reduir el pressupost de les seves festes. Rosa Puig, la presidenta de l’Associació de Veïns del Port, ha assegurat que és una de les associacions que més activitats organitzen i que segueixen rebent les mateixes subvencions que els anys anteriors. Per això s’han vist obligats a retallar pressupost, tot i que assegura que els assistents no ho notaran i es gaudirà d’un programa complet.
Nàstic
El Nàstic de Tarragona segueix preparant la temporada 2017-2018. Aquest dilluns, després de guanyar al Villarreal el dissabte per dos 2 a 0, han marxat cap a Olot amb un possible fitxatge i una possible sortida. Jesús Sarmiento ens explica tots els detalls.
Apunt
Després de no poder actuar el passat dissabte per les condicions meteorològiques al Catllar, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau ho faran aquest dimecres en una nova edició del Tarragona Ciutat de Castells. Els de la camisa verda estan realitzant una temporada molt completa i volen sumar-se noves estructures.

PUBLICITAT