Puigdemont tira pel dret i ni Rei ni Constitució

president-Puigdemont-Generalitat-PERE-VIRGILI_ARAIMA20160112_0184_58

PUBLICITAT

Ni rei, ni constitució, la voluntat del poble de Catalunya va ser suficient perquè el nou president fos envestit.

El procés català escriu una nova pàgina que segurament ara mateix ja té massa esborranys i un munt de gargots però que Puigmont té clara que toca canviar d’eines per seguir tirar endavant el procés.

Aquest migdia es farà oficial el nou Govern on hi haurà dos consellers de les comarques tarragonines. A Interior repeteix, Jordi Jané i a ensenyament s’estrena Meritxell Ruiz que substitueix a Irene Rigau.

Des d’avui mateix tots aquells que aparqueu en una de les diferents zones de colors que té Tarragona, ja sigui taronja, blava o verda podeu fer el pagament de la zona amb el vostre telèfon mòbil.

Els parquímetres seguiran funcionant però es vol donar aquesta posibililitat als usuaris.

Ens en dóna més detalls el Jesús Sarmiento

La Diputació de Tarragona i vint-i-quatre entitats més han signat el conegut com a Conveni Córner que vol dinamitzar la promoció conjunta del territori.

El Patronat de Turisme de la Diputació fa una aportació de 250.000 euros per les diferents actuacions que farà aquest conveni.

El Patronat ha fet aquesta acte el mateix dia que s’han donat a conèixer les xifres de negoci de l’aeroport de Reus. Un aeroport que sembla que segueix perdent pes i per tant deixant a Tarragona i el seu entorn sense el volum necessari de vols per l’arribada d’un turisme de qualitat que busca el mateix patronat.

Les dades de l’aeroport de Reus ens les acosta des de La Nova Ràdio el Marc Busquets.

Avui us volem explicar una història de superació i de força de voluntat. És la de l’Álex, un nen de Tarragona de catorze anys que disputarà la Marató de Tarragona amb cadira de rodes.

Bé de fet ho faran ell i vuit cadires més gràcies a la iniciativa d’un projecte que s’anomena Xq no Àlex.

Escolta l’entrevista sencera.

Una altra notícia positiva. Recordeu les batalles amb els Fons d’inversió i la famosa crisi de les preferents on els bancs van deixar penjades a milers de famílies sense els seus estalvis?. Doncs bé, ara el Jutjat de Primera Instància de Tarragona, a instàncies del Col·lectiu Ronda, ha fallat a favor d’un matrimoni tarragoní afectat pel fons d’inversió immobiliària CX Propietat-FII de CatalunyaCaixa per no ser ben informat dels riscos que comportava aquest producte. Això vol dir que l’entitat bancària haurà de retornar els 30.000 euros que el matrimoni va invertir en aquest fons, actualment en procés de liquidació i que afecta més de 3.000 clients que no poden accedir als seus estalvis des de finals de 2013.

EL TEMPS

Més sol que no pas núvols en un dia on els termòmetres es mantindran semblants als d’aquest dimarts amb lleugera baixada de les mínimes. A primera hora tindrem més fred.

Hi haurà quatre núvols baixos que en cap cas deixaran precipitació.

TEMP MÀXIMA 15 MÍM 7

 

PUBLICITAT