La reconstrucció del Circ Romà pel visitant i 933.289 quilos d’aliments repartides per Creu Roja

PUBLICITAT

Aquest divendres 3 de març destaquem la reconstrucció del Circ Romà pel visitant, la visita de Carme Forcadell a Tarragona i les tones d’aliments de Creu Roja per les persones vulnerables.

Obres de reeconstrucció del Circ Romà

En el marc del Circ Romà de Tarraco i la seva reconstrucció pel visitant, aquest divendres a partir de les 11 del matí tindrà lloc l’inici de les obres a les grades del tram Circ-Sedassos. La roda de premsa tindrà lloc a la plaça dels Sedassos i anirà a càrrec de la consellera de Patrimoni, Begoña Floria i l’arquitecte redactor del projecte, Nacho Álvarez. Us explicarem tots els detalls a Ràdio Ciutat de Tarragona. A banda, Begoña Floria no només serà ara consellera de Patrimoni, de Festes i Portaveu del Govern, sinó que també assumirà la conselleria responsable de la nova Àrea de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil.

Visita de Carme Forcadell a Tarragona

Aquest divendres Tarragona rebrà a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, en la visita que realitzarà al Col•legi Públic d’Educació Especial Sant Rafael de la Diputació a Tarragona. El president de la Diputació, Josep Poblet, l’acompanyarà durant la visita, a la qual també assistiran la diputada delegada dels Centres Educatius d’Ensenyaments Especials, Montse Carreras; la directora del Col•legi Públic d’Educació Especial Sant Rafael, Mar Sendra, i d’altres diputats.

Nàstic vs Córdoba

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona realitzarà aquest divendres el penúltim entrenament abans de rebre el diumenge al Córdoba al Nou Estadi a partir de les sis de la tarda. Juan merino compareixerà en roda de premsa per valorar la setmana d’entrenaments i com arriba l’equip després de dos triomfs consecutius. Ja sabeu que podeu escoltar a partir de les sis de la tarda un nou Localitat Grana, amb Carles Cortés i Josep Maria Vives i que podeu recuperar l’entrevista que li vam fer aquest dijous al capità del Nàstic Manolo Reina.

Comercial ULSA Valladolid

D’altra banda, el CBT se la juga aquest divendres a Valladolid a partir de tres quarts de nou del vespre contra el Comercial ULSA, en un partit de nou transcendental pels de Berni Álvarez.

Acció social Creu Roja

I parlem ara d’acció social, ja que la Creu Roja de Tarragona distribuirà prop de 300 tones d’aliments entre persones vulnerables fins al pròxim 30 d’abril. Aquesta acció forma part de la tercera i última fase del Programa 2016 d’Ajuda Alimentària, que ha permès que en les tres fases s’hagin repartit a la demacració al voltant de 933.000 quilos d’aliments. Aquest programa és finançat un 85% pel Fons d’Ajuda Europea i un 15% pel Govern central i els productes distribuïts tenen dos tres essencials que són el seu caràcter bàsic i de llarga caducitat, com poden ser mongetes, arròs, oli, crema de verdures, cereals infantils, galetes, llet, cigrons, entre molts altres.

PUBLICITAT