Les reformes al Palau Municipal i la detenció d’una banda de tràfic de drogues

PUBLICITAT

Aquest divendres 31 de març destaquem les reformes al Palau Municipal, una banda dedicada al tràfic de drogues detinguda a Tarragona i el recompte de sense sostre de la ciutat.

Les reformes del Palau Municipal

Les reformes de la fase 2 del Palau Municipal s’inauguraran aquest divendres a partir de dos quarts de deu del matí. Ho farà l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i l’acte s’emmarcarà en el programa del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (anualitat 2012) i el Pla d’Acció Municipal (2008-2011). La inauguració també comptarà amb la presència del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili; i el director dels Serveis Territorials d’Interior, Joan Carles de la Monja.

Prèvia Nàstic vs Almeria

Pel que fa a els esports, el Nàstic de Tarragona completarà aquest divendres una de les últimes sessions de preparació en vista al partit de diumenge al Nou Estadi contra l’Almeria.
Juan Merino compareixerà en roda de premsa per explicar com arriba l’equip i sobretot, els lesionats al xoc. On ja sabem que Luismi no hi podrà ser. D’altra banda, us recordem que aquest divendres podreu escoltar la prèvia del Localitat Grana amb Carles Cortés i l’ex jugador del Nàstic Álvaro Herrera.

Detinguda una banda de tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut aquest dijous una banda dedicada al tràfic internacional de drogues, on una de les seus on operaven era Tarragona. En l’operatiu, s’han detingut 15 persones i s’han intervingut 180 quilos d’haixix, 20 de Marihuana, 5,6 d’speed i petites quantitats de cocaïna. Uns 40 quilos dels 180 d’haixix que van ser intervinguts, va ser en un cotxe que duia un carregament de pebrots cap a Suècia.

Recompte de sense sostre el 4 de maig

I en l’aspecte Social, Tarragona elaborarà un recompte de persones sense sostre. L’objectiu és poder localitzar en quins espais de la ciutat hi ha situacions de sensellarisme i elaborar un mapa per buscar solucions i definir quins recursos es poden destinar a afavorir la inclusió d’aquestes persones. L’Ajuntament ha fet una crida per dur a terme el recompte de persones que dormen al carrer la nit del 4 de maig. Juntament amb la Guàrdia Urbana, protecció Civil, diverses entitats i voluntaris es farà una batuda per tota la ciutat.

FOTO: Panoramio

PUBLICITAT