El reinici del pla de la Budellera i el manteniment de la planta de Covestro

PUBLICITAT

Aquest divendres 17 de març destaquem el plenari municipal, una xerrada en el marc de les demandes dels estibadors i l’activitat a Covestro i Ercros.

Nou Ple a l’Ajuntament

Dies intensos a Tarragona, un cop inaugurat el Mercat Central aquest dijous, divendres de ple a l’Ajuntament, que s’espera que torni a ser dels maratonians. Des de Ràdio Ciutat us explicarem els principals temes que s’hi tractaran, on un d’ells serà el reinici de la tramitació urbanística de la Budellera. A banda, també s’aprovarà la liquidació dels pressupostos i la modificació de la plantilla de treballadors i en l’apartat de mocions destaca una d’ERC i la CUP que insta al consistori a demanar a Foment que millori la senyalització i accessibilitat de l’antiga N-340 entre les rotondes de La Mora i La Savinosa.

Xerrada en el marc de les protestes dels estibadors

Aquest divendres la Plataforma de Suport a les Estibadores i Estibadors organitza a les 7 del vespre, una xerrada amb estibadores i estibadors del Port de Tarragona a la sala d’actes del Palau Municipal. L’objectiu és donar a conèixer quines són les demandes d’aquest col•lectiu i quina és la problemàtica que els afecta. Amb tot, també donaran a conèixer què és el que suposa la derogació del Reial Decret Llei del Govern per a reformar del sector de l’estiba portuària, una de les reclamacions de la lluita pels seus drets laborals.

Cap de setmana esportiu i la transmissió del Nàstic

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona rep aquesta tarda l’Elx al Nou Estadi a partir de les vuit del vespre. Partit catalogat com una final més per Juan Merino, que vol una victòria per dormir a sis punts del descens. Podeu recuperar el Localitat Grana d’aquest dijous per anar fent boca pel partit, amb Carles Cortés i Carles Vila i ja sabeu que ens podeu escoltar a partir de dos quarts de vuit del vespre en la transmissió de tot l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona. En bàsquet, el CBT se la juga de nou al Serrallo aquest dissabte, en un partit vital pels de Berni Álvarez contra l’Arcos Albacete a partir de les 19 de la tarda. I també juga l’ADT, aquest diumenge a partir de les sis de la tarda a la pista del Club Bàsquet Salou A.

Covestro mantindrà la planta

Covestro i Ercros han arribat a un acord per mantenir l’activitat de les seves respectives plantes d’MDI a Tarragona i fosfat bicàlcic a Flix i Vila-seca fins, almenys, l’any 2020. Ho ha decidit aquest dijous la direcció de la companyia i ha comunicat la notícia als treballadors, una mesura que s’havia de fer efectiva a finals d’enguany i havia de suposar l’acomiadament de 120 treballadors.

PUBLICITAT