Reivindicacions veïnals i associatives i Food Trucks

PUBLICITAT

Destaquem la reunió d’associacions veïnals catalanes, la reivindicació d’Oppida i de Stop Mare Mortum i la fira Food Trucks.


Les associacions de veïns de tota Catalunya s’han reunit avui a Tarragona, en una trobada multitudinària presidida per la confederació de veïns de Catalunya. La trobada ha estat un espai de debat sobre diferents temes, però ha destacat la sanitat, gràcies a la creació del mapa sanitari de Catalunya.
S’han aprovat els pressupostos i el pla de treball. L’últim se centra en les problemàtiques dels veïns, com l’habitatge, educació, immigració i els problemes de pobresa energètica.

La plataforma Oppida ha celebrat una jornada de debat i reflexió, amb motiu dels deu anys de tancament de la Tabacalera. Ha comptat amb diferents ponents, que han proposat nous models de gestió de l’espai públic.
El pròxim acte serà el dia 25, una manifestació des del Banc d’Espanya a la Tabacalera.

També l’associació Stop Mare Mortum Tarragona ha denunciat la situació de violència de gènere que pateixen les dones refugiades. Ho ha fet amb un concert de petit format, a la plaça de les Cols.
_____________

El festival Food Trucks de Tarragona acaba el diumenge, després d’un cap de setmana amb una vintena de propostes gastronòmiques i musicals. Destaca el Vintage Market, el Bottle Challenge, un concurs de fer llançar ampolles d’aigua i aconseguir que caiguin dretes.

PUBLICITAT