Restes romanes a la Caserna de la Guàrdia Civil, el Cas Inipro i Ballesteros a RCTGN

images

PUBLICITAT

Aquest divendres 20 de gener de 2017 us destaquem les possibles restes romanes a l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil, l’entrevista de l’alcalde Josep Félix Ballesteros a Ràdio Ciutat i la declaració de Begoña Floria als Jutjats pel cas Inipro.

L’enderroc de la Caserna de la Guàrdia Civil ha posat al descobert restes antigues d’una construcció, probablement d’època romana i que, a falta de confirmació oficial, podrien pertànyer a un immoble dels segles II o III. Aquesta intervenció forma part de la fase prèvia per a la construcció d’habitatges. Les restes han aparegut uns tres metres per sota del nivell del carrer.

En aquest sentit, aquest divendres tindrà lloc una visita d’obres a les excavacions arqueològiques i us explicarem quins són els últims detalls sobre les possibles troballes, ho podreu trobar al nostre portal web i a l’apartat cròniques de rctgn.cat

Entrevista a Josep Fèlix Ballesteros

I aquest divendres, Josep Félix Ballesteros, l’alcalde de Tarragona, visitarà els estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona, en una entrevista que ha concedit a la ràdio i que dirigirà Eloi Tost en el marc de l’estrena d’un nou programa: “L’entrevista del cap de setmana”. L’alcalde repassarà l’actualitat de la ciutat i els temes més immediats que colpegen l’agenda mediàtica de Tarragona, la podreu escoltar íntegra aquest cap de setmana.

A banda, us explicarem també la reunió CUP amb el José Luís Garcia, promotor del projecte urbanístic de la Budellera i l’acte de protesta i “resistència” contra Donald Trump organitzat pel Sindicat d’Estudiants.

Lugo vs Nàstic

I el Nàstic de Tarragona posa el punt final a la setmana de preparació pel partit del Lugo, l’equip posarà rumb a terres galleges a les cinc menys quart, després de l’entrenament matinal. Juan Merino no podrà comptar pel partit amb Uche ni Juan Delgado, tampoc amb Xavi Molina per lesió. Coneixerem a banda aquest divendres la convocatòria de l’andalús pel partit. I com ja sabeu, com en tots els partits, prèvia al Localitat Grana amb Carles Cortés, on ens explicarà com li va anar l’aventura en terres algerianes.

Cas Inipro

Begoña Floria, tinent alcalde de Tarragona, ha declarat aquest dijous per la seva suposada vinculació amb el Cas Inipro. Floria, ha explicat al jutge el contingut d’uns correus electrònics que es va enviar el 2011 amb Gustavo Cuadrado, ex cap de gabinet d’alcaldia. En aquests, els dos investigats parlen de la posada en marxa d’un grup de ciberactivistes encapçalats per la tinent alcalde.

Segons l’aute del jutge instructor les persones encarregades de gestionar la xarxa social de l’alcalde haurien cobrat per aquests serveis. Floria, ha sortit “satisfeta” dels jutjats, per haver pogut “esclarir” tots els fets. I ha reafirmat que ella “sempre havia coordinat el grup de ciberactivistes totalment voluntaris.”

PUBLICITAT