Sant Jordi arriba amb bon temps, menys IVA a les roses i ampli ventall de novetats literàries

sant-jordi-a-la-rambla

PUBLICITAT

Tarragona tornarà a sortir al carrer avui per celebrar la diada de Sant Jordi.

La coca central de la Rambla Nova serà l’epicentre d’una festa que ja s’ha començat a celebrar i que tindrà 49 parades entre roses i llibres durant tot el dia a la Rambla. Tot apunta que les vendes han d’augmentar respecte el darrer any.

S’espera un augment en la venda de roses i que es mantinguin els llibres. Des de les llibreries tarragonines segueixen destacant els bons números que fan per aquesta diada.

La CUP s’han demanat que siguin els llibres, les roses i les entitats els protagonistes d’aquest Sant Jordi, una queixa que la darrera diada es va deixar sentir amb força a Tarragona.

La CUP considera que la ubicació de les parades de Sant Jordi de l’any passat es va fer de forma poc transparent i afavorint a les institucions i als partits polítics.

La CUP considera que l’èxit de la diada de Sant Jordi a la Rambla Nova és, a banda dels llibres i les roses, per les parades de les moltes entitats i col·lectius que s’instal·len als trams superiors de la Rambla.

Ja són oficials les llistes arreu del territori i finalment Tarragona tindrà tretze candidatures que es presenten a les municipals del mes de maig.

A les vuit principals PSC, CiU, PP, ICV-EUiA, ERC, CUP, C’S I Ara, cal sumar-hi cinc candidatures més com són Escons en blanc, el partit animalista PACMA, UPyD, Guanyem Tarragona i Alternativa Mortor I Deportes.

Cal recordar que Tarragona reparteix 27 regidors I que a les darreres municipals només quatre partits van entrar al consistori.

Pel que fa el temps, Dia en que estarem molt pendents del temps. Un temps que avui sembla que no ha de fer la guitza a la diada i que el sol dominarà per complert la jornada. Només alguns núvols baixos que poden créixer a última hora del dia taparan una mica el sol.

Les temperatures molt agradables amb màximes amunt i mínimes avall

TEMP: 24 MAX 10 Mín

 

Foto:FetaTarragona

 

 

 

PUBLICITAT